Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adaaran Club Rannalhi (Rannalhi Island)


Descriere

Adaaran Club Rannalhi oferă sejururi relaxante în bungalouri situate pe plajă sau deasupra apei. Acest hotel este înconjurat de ape cristaline şi nisipuri albe şi oferă centru spa, sporturi nautice şi 4 restaurante. Bungalourile cu aer condiționat de la Adaaran Rannalhi au zonă de relaxare confortabilă, mobilier clasic din lemn și balcon privat. Acestea au TV cu ecran plat cu canale chinezești și seif. Proprietatea oferă papuci. Centrul spa de la Rannalhi Adaaran oferă masaje liniştitoare. Alternativ, oaspeţii pot face tururi ale insulei. Personalul vorbește chineză și rusă, fiind la dispoziția oaspeților la proprietate și la biroul de transport. Mesele şi băuturile sunt servite la restaurantul hotelului Adaaran, care oferă nopţi tematice. Cele 2 baruri şi cafeneaua oferă gustări și băuturi după masă. Oaspeții au la dispoziție un mic dejun chinezesc. Situat pe atolul Male Sud, Adaaran Club Rannalhi se află la 45 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Malé.

Localizare Hotel

Situat pe atolul Male Sud, Adaaran Club Rannalhi se află la 45 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Malé.

 

Facilitati Hotel

Adaaran Club Rannalhi oferă sejururi relaxante în bungalouri situate pe plajă sau deasupra apei. Acest hotel este înconjurat de ape cristaline şi nisipuri albe şi oferă centru spa, sporturi nautice şi 4 restaurante.

Bungalourile cu aer condiționat de la Adaaran Rannalhi au zonă de relaxare confortabilă, mobilier clasic din lemn și balcon privat. Acestea au TV cu ecran plat cu canale chinezești și seif. Proprietatea oferă papuci.

Centrul spa de la Rannalhi Adaaran oferă masaje liniştitoare. Alternativ, oaspeţii pot face tururi ale insulei. Personalul vorbește chineză și rusă, fiind la dispoziția oaspeților la proprietate și la biroul de transport.

Mesele şi băuturile sunt servite la restaurantul hotelului Adaaran, care oferă nopţi tematice. Cele 2 baruri şi cafeneaua oferă gustări și băuturi după masă. Oaspeții au la dispoziție un mic dejun chinezesc.

Facilitati Camere

Cameră dublă sau twin standard

 

Dimensiune  

15 m²

Bungalou pe apă

 

Suprafața vilei: 

37 m²

Are o terasă la soare privată.

Costurile serviciului de transfer de la/la aeroport nu sunt incluse în tariful camerei. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi secţiunea Informaţii Importante. Vă rugăm să reţineţi că în vila pe apă nu pot fi cazaţi copii.

 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Transfer aeroport
Piscina exterioara
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie