Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Golden Beach 4* situat in statiunea Hersonissos se afla in imediata apropiere a plajei, creand un cadrul ideal pentru petrecerea vacantei alaturi de familie si prieteni.Acesta se afla 500 m de centrul orasului Hersonissos, 30 km de aeroportul international din Heraklion. Hotelul ofera 162 de camere frumos decorate si mobilate.Acesta includ facilitati precum: aer conditionat, televizor, internet WiFi, telefon, frigider, seif (contra cost), baie si uscator de par. Hotelul Golden Beach 4* pune la dispozitia oaspetilor 2 restaurante , un snack-bar pe plaja, o patiserie si un bar la piscina.

Localizare

Hotelul Golden Beach este situat in cea mai mare si cea mai animata statiune din Creta – Hersonissos, in imediata apropiere a plajei si la doar 500 m de centru si de parcul de distractii(water park).

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie 24 ore, taverna-snack bar “Pergola” pe plaja, bar-patiserie in receptie, lobby, piscina pe acoperis si bar la piscina (umbrele si sezlonguri gratuit), supermarket, pizzerie, masa de billiard, masa ping-pong, salon TV sat. Servicii(la cerere, contra cost): asistenta medicala(24 ore) , baby-sitting, masaj, sporturi nautice.

Facilitati camere

Hotelul a fost renovat in 2002, si pune la dispozitia turistilor 151 de camere dintre care: 10 camere single, 105 camere duble, 30 triple si 6 camere pentru familii. Camerele sunt dotate cu telefon, TV satelit, A/C individual, frigider, baie (dus/WC), balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Lift
Bar
Asistenta medicala
Centru Spa & Wellness
Camere familii
CH ( incalzire centralizata )
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie