Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Porto Platanias Village Resort


Descriere

Porto Platanias Village Resort este situat in inima satului cosmopolit Platanias si ofera un mediu familial, camere decorate intr-un stil elegant si imprejurimi cu gradini pline de flori. Este alegerea ideala pentru cei care isi doresc o vacanta plina de relaxare sau doresc sa exploreze partea vestica a insulei. Acest hotel se afla 3 minute de mers pe jos față de plajă. Situat la doar 200 de metri de plaja din Platanias, Porto Platanias Village Resort este un complex cu alei pavate cu piatră, grădini frumos amenajate şi o piscină foarte mare.

Localizare

Hotelul este situat la 200 de m de plaja din Platanias in apropiere de magazine, taverne si cluburi de noapte, la doar 20 de minute de mers cu masina de Chania.

Construit in stil traditional cretan, este recomandat in special familiilor cu copii dar si tinerilor in cautare de liniste si relaxare.

Facilitati hotel

Piscina exterioara, restaurant, bar, umbrele si senlonguri la piscine, sauna, gradina/terasa, Wi-fi gratuit in zonele publice, mini market, sala de fitness/camera de jocuri, animatie si club pentru copii, teren de joaca, baby sitting, servicii rent a car, transfer de la aeroport ( la cerere, contra cost ), servicii de spalatorie, parcare gratuita, schimb valutar, sali de conferinta

Facilitati camere

aer conditionat, seif, chicineta, Tv cu ecran plat, balcon sau terasa, minibar, telefon;

Studiourile şi apartamentele de la Porto Platanias au balcon privat cu vedere la piscină sau la gradina. Toate au chicinetă bine utilată şi TV cu canale internaţionale prin satelit, seif şi uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.