Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

YASMIN RESORT BODRUM


Descriere

Acest hotel este situat pe malul Mării Egee şi are o plajă privată de 1 km, 3 piscine în aer liber și 2 piscine interioare. Acesta oferă o terasă din lemn cu 2 foişoare, un centru spa cu o baie turcească și acces gratuit la Wi-Fi în toate zonele. FOARTE BINE - 8.1 Booking.com

Localizare

Aeroportul Milas-Bodrum este situat la 55 km de Yasmin Bodrum Resort.

Facilitati Hotel

Restaurantul principal al hotelului servește micul dejun, prânzul și cina în stil bufet, oferind preparate internaționale. De asemenea, veţi beneficia de un restaurant à la carte și veţi putea savura băuturi răcoritoare la bar.

Oaspeții pot juca tenis pe unul dintre cele 3 terenuri, se pot menţine în formă în centrul de fitness sau se pot bucura de tobogane. Șezlongurile, facilitățile de masaj și sauna sunt ideale pentru relaxare. La hotel puteţi juca volei pe plajă şi biliard. Este disponibil și un loc de joacă pentru copii

Facilitati Camere

Toate camerele de la Yasmin Bodrum Resort au ferestre din podea până în tavan, aer condiționat, un TV cu canale prin satelit și un minibar. Baia include articole de toaletă gratuite şi un uscător de păr.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.