Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAME RESIDENCE KEMER & SPA


Descriere

Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Fame Residence Kemer & Spa oferă o piscină în aer liber și o plajă privată cu pietriș pe coasta frumoasă a Mării Mediterane.

Localizare

Această proprietate este la 11 minute pe jos față de plajă. Autogara din Kemer este situată la doar 1 km de proprietate. Fame Residence Kemer & Spa se află la 40 km de centrul oraşului Antalya şi la 50 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati Hotel

Facilităţile includ un centru spa cu baie turcească, saună şi centru de fitness. Există şi un miniclub pentru copii cu vârsta între 4 şi 12 ani, disponibil numai pe durata verii.

Restaurantul à la carte Gizem serveşte preparate din bucătăria turcească şi internaţională. La Gozde Pub oaspeții pot savura băuturi alcoolice și juca o partidă de biliard.

La proprietate există o piscină interioară. Centrul spa include și o cadă cu hidromasaj.

Facilitati Camere

Camerele confortabile de la Fame Residence sunt decorate cu picturi şi au lenjerie de pat plină de culoare. Toate beneficiază de aer condiţionat, TV prin satelit şi balcon. În camere este disponibil WiFi gratuit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.