Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Zante Park Resort and SPA


Descriere

Localizare: hotelul este situat la aproximativ 200 m de plaja din Laganas, intr-o zona linistita, la 800 m de central statiunii, la 5 km de aeroport si 7 km de orasul Zakynthos si portul acestuia.
Facilitati hotel: parte a prestigiosului lant hotelier Best Western, hotelul este recomandat tuturor categoriilor de turisti. Acesta pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati precum: receptie, restaurant, baruri, piscina exterioara (prosoapele de plaja sunt oferite gratuit spre utilizare), pool bar, sala de conferinte, fitness, sauna, Jacuzzi, tenis de masa, billiard, sporturi pe plaja, echitatie, Wi-Fi (gratuit), rent a car, schimb valutar.
Facilitati camere: Cele 140 de camere ale hotelului sunt dotate cu: TV satelit, telefon, Wi-Fi (gratuit), mini frigider sau minibar (utilizare gratuita, fara consumatie inclusa), aer conditionat (gratuit), seif (contra cost: 20 euro/ saptamana), facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, uscator de par, halat de baie si papuci.Patutul pentru infant este gratuit si se ofera la cerere, cu confirmare inainte de check-in.


Masa: Demipensiune. Cu plata: supliment All Inclusive

Website: www.zanteparkhotels.gr/en

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie