Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Anna Star isi asteapta turistii in Potos, una dintre cele mai populare destinatii de vacanta din Insula Thassos. Anna Star este situat in propriile gradini, care se intind pana la plaja de nisip si pana la apele Marii Egee.
Full descriptionHotelul ofera camere spatioase, duble, triple si quadruple, camere moderne, toate cu balcoane mobilate, dar si apartamente care pot gazdui 3 pana la 5 persoane. Toate apartamentele sunt echipate cu bucatarie, A/C, tv plasma, frigider, WI-fi. Familiile si copiii se pot bucura de piscina cu Jacuzzi si un bar de piscina, unde se pot bucura de o bautura racoritoare sau o gustare. Mai sunt oferite si umbrele si sezlonguri pe plaja gratuite, acolo unde pot comada si anumite gustari,etc. Pentru oaspectii mai energetici exista si un teren de volei. In spatele cladirii se gaseste o parcare privata, gratuita.Additional infoNumber of rooms

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie