Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Superb 9,2/10 Booking.com; Certificate of Excellence Winner 2014 Villa Dvor a fost construita in 1937. In 2002, familia Curlin l-a renovat complet, transformandu-l intr-un hotel luxos de tip boutique care si-a pastrat arhitectura tradiționala. Hotel Villa Dvor a devenit "enviroment friendly" prin instalarea pe acoperis a placilor solare pentru producerea de energie electrica. Acest hotel boutique este situat pe o stanca deasupra orasulului Omis, in apropiere de plaja si de centrul vechi al orasului Omis, unul dintre cele mai frumoase locuri pentru vacanta pe Marea Mediterana. Exista o statie de autobuz la 300 m.
Localizare

Hotel Villa Dvor este situat pe o stanca deasupra orasulului Omis, la 20 km de Split, langa raul Cetina, apropiere de plaja de nisip (700 m) si de centrul vechi al orasului Omis (400 m).

Facilitati hotel

Printre facilitatile hotelului se numara: 23 de camere duble (din care 4 au balcon si 4 au usi interconectate) jacuzzi cu panorama, restaurantul autentic Knez, vedere panoramica de pe terasa, acces gratuit la Internet, parcare gratuita, atmosfera ospitaliera, echipament audio-vizual și conexiune ADSL in Sala de Congres (maxim 40 persoane), room service.

Facilitati camere

Camerele sunt echipate cu aer conditionat, TV satelit, seif, uscator de par, acces Internet, linie telefonie directa, baby cot gratuit (la cerere).

Drinks & Food

Siguranta calitatii o reprezinta chiar bucatarul-sef si propietarul hotelului, domnul Peter Curlin. In restaurant se servesc preparate traditionale dupa retete mai vechi de 400 de ani si din ingrediente cultivate ecologic la care se poate adauga un vin de casa sau vinuri alese dalmate de calitate superioara. Toate acestea vin impreuna cu o vedere panoramica de neuitat a canionului rauluiui Cetina, orasului vechi, a marii si insulei Brac.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.