Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROTONDO HOTEL

Descriere

Hotelul Rotondo este localizat in Seget Donji, la o distanta de 200 m fata de plaja si 30 km fata de Split. Este cotat pe booking Bine /7.9
Localizare

Hotelul Rotondo este localizat in Seget Donji, la o distanta de 200 m fata de plaja si 30 km fata de Split.

Facilitati hotel

In cadrul hotelului turistii beneficiaza de urmatoarele facilitati: restaurant, lobby bar, piscine interioara si exterioara, sala de fitness, centru Spa, camera pentru bagaje, wifi gratuit, parcare gratuita, sauna, centru spa, teren de joaca pentru copii, scufundari, inchirieri de biciclete.

Facilitati camere

Fiecare camera a hotelului are propriul design. Toate camerele beneficiaza de urmatoarele facilitati: telefon, TV, seif, balcon, aer conditionat, baie proprie, minibar, wifi gratuit, uscator de par, articole de infrumusetare.

Sport si divertisment

Pentru petrecerea timpului liber oaspetii hotelului au la dispozitie: lobby bar, posibilitatea de practicarea sporturilor nautice,

Drinks & Food

Restaurantul serveste preparate dalmate si internationale gustoase, iar in cadrul barului oaspetii hotelului se pot relaxa savurand o bautura racoritoare.

Sport si divertisment

Facilitatile spa includ piscina, sauna, masaj, Jacuzzi, baie turceasca, tratamente faciale si corporale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.