Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RIVA HOTEL

Descriere

In Riva Hvar Yacht Harbour Hotel 4* toti oaspetii sunt celebritati din momentul in care pasesc in hotel. Acest boutique hotel este situat pe cea mai populara promenada din Hvar, la 10 m de terminalul pentru catamaran si ofera vedere la portul de iachturi plin de viata. Camerele sale cu un design deosebit se inspira din stilul de viata stralucitor de la Hollywood. Hotelul s-a deschis in 1927 si a fost unul dintre cele mai dorite puncte de atractie din oras, frecventat de vedete ca Orson Welles, Jeanne Moreau si Sean Connery. In prezent acestea sunt premizele pentru persoanele care cauta flerul mediteranean de demult precum si modernul stralucitor, precum celebritati ca Steven Spielberg, Kevin Spacey si Tom Cruise. ATENTIE! PACHETUL NU INCLUDE TRANSFERUL APT-HTL-APT! Oferim, optional, transfer privat cu taxi (1-7 pers.) si/sau bilet ferryboat - disponibil in sistemul de rezervari. Taxele de statiune NU SUNT INCLUSE !
Localizare

Riva Hvar Yacht Harbour Hotel 4* este situat la promenada principala, in inima orasului medieval Hvar, de pe insula croata cu acelasi nume, la 10 m de mare si de terminalul pentru catamaran. Plaja se afla la o plimbare de 2 minute de hotel.

Check-in: ora 15:00. Check-out: ora 12:00.

Facilitati hotel

receptie 24h, room service, mic dejun bogat tip bufet cu produse locale, terasa BB Club, restaurant cu specific italienesc "Fresh Pasta House at Riva", restaurant BB Club, lobby bar, port de iachturi, lifturi, Wi-Fi gratuit in toate zonele publice, presa internationale, camere nefumatori, servicii spalatorie, e-mail, fax, echipament de birou de inchiriat, schimba valutar, animale de companie acceptate (caini pana la 25 kg cu o confirmare in prealabil de la hotel si contra cost 35 euro/animal/zi), tenis, jet schi, scufundari, sky diving, paddle board, kayak, snorkeling, navigare, pescuit, inchirieri biciclete, barci cu motor, iahturi, etc.

Facilitati camere

Cu un design inovator, intr-o paleta curata de gri si rosu, toate cele 54 de camere si apartamente, inclusiv Riva Marina Suite, cea mai buna camera din oras, sunt oaze de un aer calm, in care ochii sunt atrasi de accente unice de design, cum ar fi giganticele fotografii alb-negru ale vedetelor emblematice de la Hollywood, siluete in carbune si mobilier contemporan.

Cele 45 de camerele Superior au 18 m2, sunt dotate cu pat Queen Size, baie cu peretii de sticla, cu cada si in unele cazuri si cada, aer conditionat, TV cablu/satelit, radio cu ceas, telefon, cheie electronica/magnetica, uscator de par, Wi-Fi, pay TV, room service 24h. Unele camere au balcon si vedere la portul de iahturi. Cele 7 Junior Suite (25-40 m2) au pat Queen Size, o zona separata de living, o baie cu pereti din sticla echipata cu dus si cada in cele mai multe cazuri. Unele camere Jr Suite au vedere la portul de iahturi. Riva Marina Suite are o toaleta separata, baie cu cada si dus, o terasa privata ce da spre portul de iahturi si 2 balcoane mici.

Sport si divertisment

tenis, jet schi, scufundari, sky diving, paddle board, kayak, snorkeling, navigare, pescuit, inchirieri biciclete, barci cu motor, iahturi, etc.

Drinks & Food

"BB Club Restaurant" , "BB Club Terrase" situat la malul marii, considerat cel mai frumos si mai chic lounge bar, un lobby bar, un restaurant cu specific italienesc "Fresh Pasta House bat Riva terrace".

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.