Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OSEJAVA HOTEL

Descriere

Superb 9,3/10 Booking.com Hotel Osejava 4* este situat la poalele muntelui Biokovo in centrul orasului Makarska, pe promenada. Numele hotelului sugereaza placerea de a sta la umbra "osoja" dar si frumoasa padure de pini care inconjoara cladirea. Hotel Osejava este un hotel cu traditie si amintiri, fiind construit pe aceeasi fundatie ca si predecesorul cu acelasi nume. Primul hotel a fost construit in 1929 si era frecventat de multe personalitati.
Localizare

Hotel Osejava 4* este situat in centrul statiunii Makarska, la 60 km sud de Split, 20 km de aeroportul din Split.

Facilitati hotel

Hotelul are 45 de camere si 5 apartamente, cafenea, un restaurant rustic si un restaurant modern ce ofera meniuri inspirate din bucataria locala si mediteraneana, salon Libar cu 30 de locuri, salon Zalo cu 100 de locuri, centru de frumusete cu saune, manichiura, pedichiura si tratamente cosmetice, piscina exterioara, in apropiere centru sportiv cu teren de fotbal si baschet, atletism, teren de tenis, sala de bowling, piscine, sala de gimnastica, etc, o pista de atletism de 3 km printre padurile de pini ce duce la frumoasa plaja Nugal, parcare in garaj doar la cerere si contra cost.

Facilitati camere

Camerele confortabile sunt echipate cu aer conditionat, TV satelit, pay TV, Internet, telefon, mini bar, seif, uscator de par. Bbay cot infant 0-1,99 ani este la cerere si contra cost la receptie (10 euro/zi).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.