Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OLYMPIA HOTEL VODICE

Descriere

Foarte bine 8,2 - Booking.com Hotel Olympia 4*, situat la 500 m de centrul orasului Vodice, intre Zadar si Split, si 50 m de mare, este combinatia ideala dintre traditional si modern.
Localizare:

Hotel Olympia 4*, situat la 500 m de centrul orasului Vodice, intre Zadar si Split, si 50 m de mare, este combinatia ideala dintre traditional si modern.

Facilitati hotel:

Hotelul Olympia ofera tot ce este nevoie pentru o vacanta reusita indiferent ca este vorba despre o vacanta activa, relaxare si wellness, petreceri pe plaja sau intalniri cu partenerii de afaceri: piscina exterioara, sezlonguri si umbrele la piscina, baruri la plaja, centru wellness, sala de sport moderna, sala de congres, 241 camere si apartamente cu vederi la mare sau la pini, impartite in 2 cladiri, restaurant tip bufet cu specialitati traditionale dalmate dar si din bucataria internationala, lobby, centru business, 3 sali de congres, magazin de souveniruri, mini market, receptie, schimb valutar, ATM, Internet Wireless, room service, taverna pizzerie, patiserie, plaja de pietricele, baruri la plaja, mini club, mini disco in fiecare seara, loc de joaca exterior, parcare (6 euro/zi/masina platibili la fata locului).

Facilitati camere:

Hotel Olympia are 241 de camere in 2 cladiri (215 camere si 26 de apartamente) echipate cu aer conditionat, incalzire. Camerele duble au balcon cu vedere la mare sau la parc, mini bar, seif, satelit TV, Internet, uscator de par, baie cu dus. Suitele au cada. Baby cot la cerere si contra cost la receptie (8 euro/zi).

Sport si divertisment

Ca si modalitati de relaxare dar si distractie sunt: piscina exterioara cu apa proaspata cu sezlonguri si umbrele gratuite pentru oaspetii sai, plaja cu pietricele unde se pot inchiria sezlonguri si umbrele, activitati sportive, dansuri, jet ski, kayac, programe de divertisment oferite de echipa de animatie in perioada 15.06 – 15.09, sala de sport pentru meciuri de baschet si volei, terenuri de tenis pe plaja Olympia, centru wellness cu aparate pentru fitness si instructori pregatiti.

Drinks & Food

Bucataria dalmata preparata din ingrediente locale este cea mai importanta facilitate a hotelului Olympia. Restaurantul Olympia ofera un bufet bogat atat la micul dejun cat si la cina. Taverna Mate va asteapta sa va relaxati la o cafea de dimineata sau sa alegeti masa de pranz a la carte. Barul de la piscina ofera cocktail-uri si diverse alte bauturi. Clubul de noapte este destinat in primul rand pentru petreceri restranse pentru grupuri.

Facilitati copii:

Hotelul este deja cunoscut ca fiind o destinatie de familie care asigura: loc de joaca pentru copii la umbra pinilor si aer curat, mini club, mini disco in fiecare seara.

Spa & Wellness

Centrul wellness o gama larga de masaje si tratamente pentru fata sau corp. La Spa oaspetii se pot relaxa intr-o camera speciala, la sauna finlandeza sau in baia de aburi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.