Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Hilton, cu un puternic renume in circuitul hotelier, este pozitionat intr-un cadru mirifc, departe de agitatia cotidiana, langa parcul natural Padurea Dumbrava.

Hotelul Hilton dispune de 15 camere elegant mobilate, spatioase si luminoase dotate cu televizor, telefon, minibar, climatizare individuala, uscator de par, frigider, balcon si grupuri sanitare. Camerele sunt decorate in stil clasic, perfect imbinat cu cel modern, cu dotari de ultima ora astfel incat sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi. Cele 3 restaurante va vor impresiona cu un ambient elegant si intim dar si cu preparate rafinate cu specific frantuzesc, romanesti si exotice. Hotelul dispune de 4 sali de conferinte cu dotari tehnologice de ultima generatie, ideale pentru conferinte, simpozioane, seminarii sau congrese. Pentru cei ce doresc sa evadeze din cotidian le recomandam centrul spa ( piscina, jacuzzi, sauna, sala de masaj, solar si beauty center ) iar pentru persoanele active le punem la dispozitie un centru de echitatie, atv-uri si teren de sport. Pentru completarea serviciilor oferite mentionam: servicii de curierat, spalatorie si curatatorie, schimb valutar, seif la receptie si fax.

Etajul Executiv are urmatoarele avantaje:Oaspetii cazati in Executive Rooms sau Executive Suite, King Royal Suite, Family Royal Suite, beneficiaza de toate avantajele etajului Executive: acces in Executive Lounge, mic dejun, gustari si bauturi din partea hotelului pe parcursul zilei, express check-in si check-out, presa internationala si locala, conexiune internet, servicii de secretariat si de business.
Presidential Suite - Apartament de 200 mp, raspunde asteptarilor celor mai pretentiosi clienti in materie de bun gust si confort. Special creat cu spatii deschise si decorat cu mobilier de lux, apartamentul poate fi considerat o capodopera a ospitalitatii cu acces in Executive Lounge. Apartamentul prezidential beneficiaza de propriul bar si de o terasa inspre Padurea Dumbrava, perfecta pentru un cocktail party.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie