Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

. Elexus Boutique


Descriere

Elexus Boutique este fostul Hotel Robinson. Din 1926 a fost o prezenta constanta pe harta turismului de pe Valea Prahovei.
Numele hotelului s-a schimbat in 2020, dar prin confort si calitatea serviciilor oferite atrage in continuare mii de turisti.Bucura-te din plin de confortul si eleganta camerelor recent renovate.

Gama serviciilor de cazare a hotelului Elexus Boutique este completata de un restaurant cu specific international si unul cu specific romanesc, bar, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte cu capacitate generoasa si cu dotari specifice: videoproiector, ecran de proiectie, flip chart, sistem de sonorizare, internet de mare viteza, cat si centru SPA.

Alte servicii: zona SPA ( jacuzzi exterior, salina si masaj ). Accesul la jacuzzi si salina este gratuit, masajul este contracost.
Programul este zilnic, de la 11:00 la 21:00.

Amplasat intr-un cadru natural privilegiat, inconjurat de privelistea unica a Muntilor Bucegi, Postavarul si Piatra Mare, un spatiu reconfortant, special creat pentru o atmosfera de relaxare si armonie.

Acesta este compus din 20 de camere si apartamente Elexus Boutique, fost Hotel Robinson pastreaza Restaurantul sub denumirea Robinson.

Aleile umbrite de arbori si iarba bogata reprezinta o sursa de energie si relaxare.

Elexus Boutique dispune de 20 de camere, astfel:
- duble standard,
- duble superioare,
- junior suite,
- apartamente si single, complet renovate.

Camerele sunt dotate cu TV LCD, minibar, grup sanitar propriu ( dus ), aer conditionat, acces internet, parchet / mocheta.

Impartit astfel:
- 8 camere duble,
- 4 camere duble superioare,
- 3 single,
- 2 Apartamente Standard,
- 2 Junior Suite,
- 1 Apartament Deluxe.

Hotelul mai pune la dispozitie:
- restaurant cu o capacitate de 100 de locuri,
- 1 terasa cu o capacitate de 100 de locuri,
- 2 foisoare cu capacitate de 10 locuri fiecare,
- 1 sala de conferinte cu o capacitate de 60 de locuri.

Camera Single = suprafata 10 mp, dotari : Acces card, TV lcd, telefon, uscator de par, seif, halat, papuci, consumabile.

Camera Dubla suprafata = 15 mp, dotari: Acces card,TV lcd, uscator de par ,telefon, seif, halat, papuci, consumabile .

Dubla Superioara suprafata = 15 mp, dotari: Acces card, balcon, tv lcd, uscator de par, seif, halat, telefon, papuci, consumabile.

Junior Suite suprafata = 30 mp, dotari: Acces card, TV lcd, uscator de par, seif , halat, papuci, consumabile. Compus din 1 dormitor matrimonial, hol, baie, dormitor ( spatiu mai mic cu pat single, sunt situate la etajul 3.

Apartament Standard = suprafata 45 mp, dotari : Acces card, balcon, TV lcd, uscator de par, seif, halat, papuci, consumabile. Compus din 1 dormitor matrimonial, hol, baie, living cu canapea extensibila.

Apartament Deluxe = suprafata 45 mp, dotari : acces card, balcon, TV lcd, uscator de par, seif, halat, papuci, consumabile. Compus din 1 dormitor matrimonial, hol, baie, dormitor single, vedere la munte, este situat la etajul 3.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.