Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Carmen este un hotel nou, ce a fost deschis in luna decembrie 2016 si isi astepta clientii intr-o atmosfera unica si cocheta.
Localizat in inima statiunii Predeal, un resort de munte si ski, Hotel Carmen este destinatia ideala pentru recreere, pentru intalniri de afaceri sau pentru evenimente private. Atat camerele cat si apartamentele pun la dispozitia oaspetilor un confort unic prin designul care imbina elementele clasice cu cele moderne, prin culorile calde care creaza o atmosfera intima, placuta, prin mobilierul ultramodern si materialele fine folosite cat si prin serviciile de calitate pe care le punem la dispozitia oaspetilor nostri.

Partiile de schi Clabucet si Polistoaca sunt la 1 km de acest hotel. Castelul Peles este la 20 km de hotelul Carmen, iar Castelul Bran se afla la 33 km.

Oferta hotelului contine o lista de servicii de ultima ora in domeniul turismului, iar oaspetii acestuia vor beneficia de cazare, centru de conferinte/evenimente, restaurant, un elegant centru SPA cu piscina, coffee lounge in lobby, centru de divertisment, toate avand un personal dedicat si pasionat.

Restaurantul proprietatii serveste preparate internationale, iar barul din hol ofera o gama larga de bauturi. Pentru evenimente private, aceasta proprietate are o sala de banchet cu 250 de locuri.

Hotelul Carmen ofera acces gratuit la centrul spa. Oaspetii pot face o baie in piscina interioara incalzita, se pot relaxa in cada cu hidromasaj si pot utiliza sauna uscata sau sala de fitness.

Experimenteaza relaxarea si restaurarea oaspetilor intr-un mediu elegant si primitor. Eleganta zonelor de baie si wellness vor oferi senzatia de revigorare.
Acesta este mica bijuterie a Hotelului Carmen unde toti turistii regasesc o piscina cu un spatiu generos si cu ape incalzite, destinata relaxarii, sportului si sanatatii, un jacuzzi care creeaze o atmosfera intima si relaxanta, combinand beneficiile apei calde cu jeturile de apa.

Club Diamond este locul care redefineste distractia in Predeal. Perfect pentru petreceri private sau evenimente personale de mici dimensiuni.

Unitatea beneficiaza de o sala de fitness dotata cu aparatura de ultima generatie.

Turistii se pot rasfata cu ceva dulce si savuros la sosire, in camera sau la momentul potrivit cu prajiturile delicoase de la cofetaria unitatii.

Bowling, mai mult decat distractie! Oferim o experienta completa doar pentru dvs. cu servicii complementare pentru cele mai memorabile momente alaturi de noi.

Sala de evenimente:
Hotelul pune la dispozitia turistilor sai o sala de evenimente. Finisajele selecte, cu linii simple si rafinate ale salonului creeaza o atmosfera calda si primitoare potrivita oricarui tip de eveniment: petreceri corporate, aniversari, nunti si botezuri.
Dotari: Videoproiector, ecran de proiectie, sistem de sonorizare, microfon fix si wireless, flipchart si markere, internet wireless, terasa proprie.

Hotelul dispune de 58 spatii de cazare, din care:

26 camere duble twin / categoria 4 stele - suprafata de 34 mp, 2 paturi de 90/200 cm. Facilitati: mocheta, baie cu dus sau cada, cosmetice hoteliere, uscator de par, aer conditionat, seif, minibar, TV LED, linie telefonica, serviciu de acces in camera pe baza de cartela, internet gratuit, parcare, serviciu de trezire.

15 camere duble / categoria 4 stele - suprafata de 34 mp, 2 paturi de 90/200 cm. Facilitati: mocheta, baie cu dus sau cada, cosmetice hoteliere, uscator de par, aer conditionat, seif, minibar, TV LED, linie telefonica, serviciu de acces in camera pe baza de cartela, internet gratuit, parcare, serviciu de trezire.

7 apartamente / categoria 4 stele - suprafata de 53 mp, este compus dintr-o camera cu canapea extensibila 130/180 cm si un dormitor cu pat matrimonial 180/200 cm. Camera dispune de o baie mare cu cada. Capacitate cazare: 2 adulti + 2 copii. Facilitati: mocheta, baie cu dus sau cada, cosmetice hoteliere, uscator de par, aer conditionat, seif, minibar, TV LED, linie telefonica, serviciu de acces in camera pe baza de cartela, internet gratuit, parcare, serviciu de trezire.

2 duplex / categoria 4 stele - suprafata de 51 mp prevazut cu scara interioara. Acest tip de apartament este compus dintr-o camera de zi, cu canapea extensibila 130/180 , baie de serviciu si un dormitor cu pat matrimonial 180/200 care dispune de o baie cu cada. Facilitati: mocheta, baie cu dus sau cada, cosmetice hoteliere, uscator de par, aer conditionat, seif, minibar, TV LED, linie telefonica, serviciu de acces in camera pe baza de cartela, internet gratuit, parcare, serviciu de trezire.

5 camere duble / categoria 3 stele - suprafata de 20.5 mp, pat matrimonial 160/180 cm. Facilitati: mocheta, baie cu dus sau cada, cosmetice hoteliere, uscator de par, aer conditionat, seif, minibar, TV LED, linie telefonica, serviciu de acces in camera pe baza de cartela, internet gratuit, parcare, serviciu de trezire.

2 camere single / categoria 3 stele - suprafata de 20 mp, pat matrimonial 140/180 cm. Facilitati: mocheta, baie cu dus sau cada, cosmetice hoteliere, uscator de par, aer conditionat, seif, minibar, TV LED, linie telefonica, serviciu de acces in camera pe baza de cartela, internet gratuit, parcare, serviciu de trezire.

1 apartament / categoria 3 stele - Facilitatile intalnite in camera si hotel sunt: mocheta, baie cu dus sau cada, cosmetice hoteliere, uscator de par cu jet de aer puternic, aer conditionat, seif, minibar, TV LED, linie telefonica, serviciu de acces in camera pe baza de cartela,internet gratuit in tot hotelul, parcare gratuita, serviciu de trezire.

Camerele sunt prevazute cu acces gratuit la internet WiFi sau prin cablu, minibar si TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Baile includ articole de toaleta gratuite, iar pentru un plus de confort se asigura papuci si un halat de baie. Unele camere au vedere la munte si un balcon.

Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate.

Internet wireless este disponibil in intregul hotel si este gratuit.

Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.