Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HVD REINA DEL MAR 5*


Descriere

HVD Reina del Mar 5* - Obzor

Prezentare oficiala: https://www.reinadelmar-bg.com/

Experienta HVD Reina del Mar consta in plajele nemarginite, in valurile marii ce se sparg aproape de terasa ta. Imagineaza-ti restaurantele elegante pregatite sa iti depaseasca asteptarile sau locurile magice pentru copii unde se pot juca si simti bine.

Relaxare: Echipa de artisti a hotelului HVD Reina del Mar are un singur scop, sa va transforme vacanta in una de neuitat. Ei va vor surprinde zilnic cu spectacole si show-uri noi.
Activitatile sportive zilnice va vor tine in forma in noua sala de forta, se practica: Zumba, Yoga, Aerobic, Pilates si multe altele.
De asemenea, oaspetii de la HVD Reina del Mar pot beneficia de un teren multifunctional pentru tenis, fotbal, baschet si volei. Organizam frecvent competitii si jocuri pentru a va petrece ziua la plaja, la piscina sau in hotel. Seara, veti fi fascinati de incredibilele programe artistice si spectacole magice.

Zona de Spa este ca o insula imaginara pentru meditatie si relaxare. Complexul ofera: Finnish sauna, baie cu aburi, baie ruseasca, hamam.

Servicii de masa: mic dejun, demipensiune, pensiune completa.

Localizare: Complexul se afla in statiunea Obzor, la 1 km de centru si la 60 km de cel mai apropiat aeroport: Varna.

Facilitati: Hotelul HVD Reina del Mar ofera zona de plaja privata, 7 piscine, dintre care una incalzita. De asemenea, exista si o piscina incalzita pentru copii. Oaspetii au acces gratuit la facilitatile de spa al complexului, inclusiv la sala de fitness si la piscina interioara.

Restaurantul hotelului va va impresiona cu mese bogate si originale si cu eleganta servirii. In fiecare seara organizam diferite meniuri: bulgaresti, italienesti si asiatice. Exista si o mare varietate de peste si fructe de mare; de asemenea oferim si meniuri de copii.

Va puteti relaxa la Snack Bar cu o mare diversitate de sandwisuri, pizza, feluri principale, salate, deserturi si fructe. Savurati o bautura in piscina, bucurandu-va de privelistea din jur.

Turistii pot alege dintr-o varietate de locuri in care sa isi petreaca timpul si sa se bucure de o varietate de bauturi alcoolice, cocktail-uri, sucuri de portocale, cafea si ceaiuri exotice.

Descoperiti barurile complexului: Pool Bar, Lobby Bar, Pastry La Pasteleria, Amphitheater Bar, Beach Club.

Facilitati camere: Complexul ofera 557 de camere cu capacitate diferita. Camerele sunt mobiliate intr-un stil modern si elegant, cu mare atentie la detalii, ambianta si calitatea materialelor.
Oferim urmatoarele tipuri de camera: Standard Double Room, Family Room with park View, Apartments, Laguna Villas.

Toate camerele includ cutie de valori, minibar, aparat de cafea, TV cu ecran de 43 inch. Baile sunt dotate cu dus si articole de toaleta. Toate unitatile au balcon sau terasa. De asemenea, oaspetii beneficiaza de WiFi gratuit.


**********
CONDITII FINANCIARE OFERTA STANDARD
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 30 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic cu minim 15 zile inaintea plecarii.
Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu 30 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 29 zile - 15 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 14 zile - 7 zile inaintea plecarii;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face cu mai putin de 6 zile inaintea plecarii
Aceste conditii sunt standard si se pot modifica in cazul in care furnizorul de servicii la sol este un tour-operator german, care impune conditii speciale de anulare.

CONDITII FINANCIARE OFERTA EARLY BOOKING
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
80% din pretul pachetului turistic la termenul limita al pragului Early Booking aplicat la inscriere;

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 20 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul cuprins intre ziua confirmarii rezervarii pana la expirarea pragului de Early Booking;
100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa expirarea pragului de Early Booking;

CONDITII DE ACORDARE A REDUCERII EARLY BOOKING (EB):
Reducerea EB este inclusa in pachet, iar procentul precizat se aplica serviciilor de cazare si masa, dupa caz;
Orice modificare reprezinta anularea rezervarii cu penalizari si refacerea acesteia la pretul si conditiile din momentul reinscrierii;
Nerespectarea conditiilor de plata aplicate rezervarilor tip EB conduce la modificarea pretului pachetului conform ofertei standard.
IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

OBSERVATII:
Tarifele prezentate in aceste oferte sunt exprimate in EURO / noapte.
Documente necesare calatoriei: pasaport valabil cel putin 6 luni de la data intoarcerii in tara sau carte de identitate valabila.
Asigurarea medicala nu este obligatorie, dar este recomandata.
Asigurarea storno este optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice.
Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare este cea atribuita de autoritatile de resort din Bulgaria.
Conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera.
Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptia hotelului.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, aer conditionat etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Bauturile alcoolice sau racoritoare nu sunt incluse in pret (cu exceptia hotelurilor care practica sistemul All Inclusive).
Pentru rezervarile facute cu Early Booking nu se accepta modificari de nume, structura camera et
Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.