Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLO GOLDEN SANDS


Descriere



Localizare

Situat într-o zonă împădurită a Parcului Natural Nisipurile de Aur, Hotelul Appolo se află la o distanță de aproximativ 500 de metri de plajă.

Facilitati hotel

Hotelul Apollo dispune de următoarele facilități: restaurant bufet, facilități pentru copii și pentru prepararea hranei copiilor în restaurant, lobby bar, bar la piscină, piscină exterioară, piscină pentru copii, tobogane, umbrele și 2 sezlonguri gratuite la piscină și la plajă, piscină interioară, saună, baie de aburi, animație zilnică - activități,  spectacole de seară și muzică live, mini club,diferite sporturi, diverse activități pe timpul zilei și divertisment de seară, club de noapte Apollo, teren de sport multifuncțional, 24h Fitness Precor®, mini club (4-12 ani), loc de joacă copii, Wi-Fi în întregul hotel, săli de conferință, spălătorie, transport la plaja publică - cu trenulețul, masaj, sporturi nautice la plajă, plajă publică cu nisip, parcare (contra cost).

Facilitati camere

Toate camerele dispun de: aer condiționat, TV prin satelit, minibar, (contra cost), telefon, facilități pentru prepararea de cafea sau ceai, fier și masă de călcat, Wi-Fi, seif (gratuit), baie cu cabină de duș/cadă, uscător de păr, balcon cu vedere la parc sau la mare. Camerele de familie dispun de canapea extensibilă și vedere la parc. Apartamentele cu un dormitor (suită) dispun de sufragerie și dormitor (cu ușă între camere), baie cu cabină de duș/ cadă, au vedere la piscină sau la mare și beneficiază de restul facilităților de care beneficiază și celelalte camere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Bar
Babysitting
AC ( aer conditionat )

Locatie