Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SOL NESSEBAR PALACE

Descriere

Hotelul Sol Nessebar este situat in imediata apropiere a plajei din statiunea Nessebar, oferind o priveliste minunata asupra marii. Datorita elegantei arhitecturale, serviciilor ireprosabile si personalului amabil, turistii vor petrece un sejur minunat.
Localizare

Hotelul Sol Nessebar Palace este situat la 100 m de plaja din statiunea Nessebar si la circa 2.5 km de centrul statiunii.

Facilitati hotel

Hotelul Sol Nessebar Palace 5* doreste sa asigure un sejur minunat persoanelor cazate, lucru pentru care a dispus crearea numeroaselor facilitati: piscina exterioara si interioara, acces internet WIFI gratuit in spatiile publice si camere, receptie 24h, lift, salon TV, sala de conferinte, facilitati penru persoane cu disabilitati, restaurant, baruri, facilitati copii, centru SPA.

Facilitati camere

Camerele sunt prevazute cu balcon, aer conditionat, telefon, baie proprie cu uscator de par si cabina de dus/cada, minifrigider, acces internet WIFI gratuit. Unele camere sunt prevazute cu vedere spre mare, iar altele cu vedere spre parc.
Tipuri de camere:
- Camra dubla cu vedere spre mare;
- Camera dubla cu vedere spre parc;
- Camera Family;
- Suita Junior

Sport si divertisment

Turistii se pot bucura de numeroase facilitati menite sa le creeze un sejur minunat si relaxant: piscina exterioara, in jurul careia sunt amplasate sezlonguri si umbrele de soare, animatie, acces interent WIFI gratuit in spatiile publice, sala de jocuri, masa de tenis, teren de tenis. Unele dintre acestea sunt accesibile contra cost.

Drinks & Food

Delicioasele preparate traditionale bulgaresti, feluritele gustari internationale, precum si numeroasele sortimente de bauturi alcoolice si nonalcoolice pot fi consumate si savurate in cadrul restaurantului principal, terasei exterioare, barului de la piscina si lobby barului.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de piscina exterioara, spatiu de joaca, scaune la restaurant, patut in camere si spectacole de animatie.

SPA & Welness

Centrul SPA cuprinde salon de masaj, sala de fitness, sauna finlandeza si cu infrarosu, baie de aburi, solar, jacuzzi, proceduri SPA, baie turceasca.

Site web

http://www.solnessebarpalace.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.