Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Festa Panorama este situat in zona de promenada a orasului Nessebar. Hotelul se afla la o distanta de aproximativ 150 m fata de plaja si 20 minute de orasul vechi Nessebar.

Facilitati hotel

Festa Panorama ofera oaspetilor sai lobby, seif la receptie, lifturi, fresh bar, restaurant cu zona pentru nefumatori, restaurant a la carte, sala de conferinte, internet, night club cu echipament pentru karaoke, piscina cu bar, sezlonguri si umbrelute, fitness, tenis de masa, teren de volei, squash, gimnastica, Spa si centru de frumusete (in stil unic morocco: piscina interioara incalzita, cu jacuzzi, saune finlandeze, baie cu aromoterapie si aburi, baie turceasca, cazi pentru diverse terapii, salon de frumusete cu tratamente cosmetice faciale si pentru corp, solar, masaje), parcare (contra cost).

Facilitati camere

Camerele duble dispun de telefon, TV satelit, aer conditionat, minibar, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon. O parte dintre camere ofera vedere laterala la mare. Apartamentele au in plus fata de camerele duble un living.  

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Camere familii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie