Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Bilyana Beach se găsește pe malul mării, la doar 500 de metri distanță de inima vibrantă a orașului Nessebar. Cu o poziție excepțională pe coasta Mării Negre, acest hotel oferă o panoramă captivantă, cu priveliști uimitoare la marea deschisă și la golfurile sale pitorești. Este o oportunitate unică de a te bucura de liniștea și frumusețea mării, fiind în același timp la doar o scurtă plimbare distanță de centrul orașului, cu toate atracțiile și facilitățile sale.

Facilități hotel

Hotelul oferă o gamă largă de facilități pentru confortul și relaxarea oaspeților. 
Acestea includ recepție, restaurant principal și snack bar, piscine interioare și exterioare, bar în hol, Wi-Fi în zonele publice și în camere, sală de conferințe, închiriere de mașini, șezlonguri și umbrele la piscină și pe plajă (gratuite, în funcție de disponibilitate), sală de fitness.
Taxe suplimentare sunt aplicate pentru anumite servicii precum tratamente SPA, sauna, baie de aburi, baie turcească, masaje, servicii medicale, serviciu în cameră, sporturi pe plajă, parcare, servicii de spălătorie.
Hotelul oferă și divertisment cu animație sportivă în timpul zilei și spectacole de seară de 5 ori pe săptămână (în funcție de gradul de ocupare).
 

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, seif, mini-frigider, facilități pentru prepararea de ceai și cafea, baie cu duș, uscător de păr și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie