Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Palas face parte din Complexul turistic Palas - Pelican, alaturi de Hotel Pelican. Sunt doua hoteluri distincte, unul de patru si celelalt de trei stele, legate intre ele print-un corp de legatura destinat celor doua restaurante.

Localizare

Hotelul este amplasat intr-o locaLLie convenabila AZn centrul statiunii Mamaia, la doar 30 de metri de plaja.

Distante
- 9 km de centru Constanta
- 2 km de cazino Mamaia
- 3,7 km de Aqua Magic
- 30 m de plaja
- 4 km de Luna Park

Puncte de interes
- orasul Constanta
- Portul turistic Tomis Constanta
- Cazinoul din Constanta
- Cazino Mamaia
- Aqua Magic
- Pontonul din Mamaia (in dreptul hotelului Victoria, inainteaza 500 m in mare si se termina cu un debarcader)
-Telegondola Mamaia
-Sat Vacanta Mamaia
- insula Ovidiu din lacul Siutghiol

Facilitati
Hotelul are 2 restaurante, un bar la piscina, piscina exterioara pentru adulti si una pentru copii (contra cost), parcare nepazita, parcare pazita (contra cost), sali de conferinta, seif la receptie.

Camere
Hotelul Palas are un total de 144 de camere, totalizand 288 locuri de cazare.

Tipuri camera
Dubla Palas
Cele 104 de camere 2 paturi separate sunt dispuse pe toate etajele si au vederea la mare. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, TV LED cu 100 canale digitale, frigider.
Apartament
Hotelul are 40 de apartamente cu un design modern ce vor face ca sederea dumneavoastra sa fie una de neuitat. Camerele va ofera tot confortul si intimitatea de care aveti nevoie distingandu-se si prin facilitatile oferite. Facilitati: aer conditionat, frigobar, TV LED cu 100 canale digitale, telefon si fax, parcare cu plata.

Dotari camera
Camerele sunt dotate cu: minibar, frigider, aer conditionat, TV LED cu 100 canale digitale, cablu TV, trusa de cusut, fier de calcat, telefon, uscator de par, halat de baie, papuci, Wi-Fi

Altele
Micul dejun se serveste in sistemcontinental (la farfurie) in perioadele de extrasezon, respectiv 01.05-30.06 si 01.09-30.09, si in sistem bufet suedez in perioada de sezon, respectiv 01.07-31.08!
TOATE CAMERELE DUBLE AU PATURI TWIN.
HOTELUL NU DISPUNE DE PATURI SUPLIMENTARE!!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie