Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Primul ultra all inclusive de 4 stele din Mamaia!

Localizare:Complexul se intinde pe aproximativ 6000 mp, in zona de nord a statiunii, la circa 30 m de plaja. Complexul are o pozitie privilegiata, fiind perpendicular pe Marea Neagra si oferind astfel posibilitatea de a vedea spectacolul magnific al rasaritulului de soare. In imediata vecinatate a hotelului se afla spatiul de promenada a falezeicare este si cea mai eleganta zona a statiunii Mamai, cu multiple posibilitati de distractie si divertisment atat pentru adulti cat si pentru copii.

Descriere: Din anul 2019 s-au adus importante imbunatatiri in ceea ce priveste designul Complexului Modern. Turistii vor fi intampinati de o noua infatisare a hotelului deoarece fatadele au fost renovate, precum si anexele acestuia. In interior turistii vor fi invaluiti de o atmosfera calda ce ii va insoti si in spatiile de cazare care vor deveni o a doua casa. Toate camerele va asteapta cu un nou si fresh look, ce o sa va incante cu siguranta. Mai mult decat atat, pentru un plus de confort, hotelul pune la dispozitia turistilor, in special a familiilor cu copii, 8 suite cu suprafete generoase de aproximativ 33 mp, ce includ: dormitor, living, 2 balcoane, 2 bai. Aceste camere sunt ideale pentru a va bucura de o vacanta de vis alaturi de cei dragi.

Camere:
Complexul Modern va sta la dispozitie cu 164 de spatii de cazare din care:


- 84 camere duble superioare la categoria de 4 stele


- 8 suite la categoria de 4 stele


- 16 garsoniere la categoria de 4 stele


- 4 apartamente la categoria de 4 stele


- 18 camere single la categoria 4 stele


- 34 camere duble standard la categoria de 3 stele.
Toate camerele Complexului Modern ofera confort la standarde internationale, conform categoriei la care sunt clasificate.


Ziua hoteliera incepe la ora 18:00 (ora de la care camera poate fi ocupata/check-in)


Ziua hoteliera se termina la ora 12:00 (ora la care trebuie eliberata camera/check-out)


Dotari camera: TV LCD (televiziune prin cablu), telefon intern si international, internet wi-fi gratuit, frigobar, baie cu dus, tamplarie aluminiu cu geam termopan cu plasa pentru insecte, aer conditionat (unitate individuala), seif gratuit. Toate camerele au balcon dotate cu masuta si scaune.Camerele hotelului Modern dispun de bai elegant finisate, fiind utilizate cele mai moderne si de calitate echipamente sanitare, feon, halat de baie si papuci.





DESCRIERE STRUCTURA CAZARE
Camere duble standard: capacitate maxima a camerei Duble Standard: 2 adulti si un copil cu varsta pana la 6.99 ani, copilul nu beneficiaza de pat suplimentar. Camerele standard nu permit introducerea de pat suplimentar, accept maxim un patut pentru copil 0-3 ani. In cazul in care se solicita pat suplimentar pentru copii, cazarea se poate face numai in camerele superioare. Suprafata camerelor duble standard este de 16,5 m2, din care baia de 3.8 mp.
Camere duble superioare sunt spatioase si sunt dotate cu pat matrimonial/twin si canapea extensibila, destinata in special familiilor cu 1-2 copii. Suprafata camerelor superioare este de 23 m2 din care baia 3,8 mp.
Garsoniera este formata din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila si chicineta dotata cu cuptor cu microunde, vesela, etc.


Garsoniera are o suprafata de 27 m2 din care baia de 3,8 mp .
Suita este formata din dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila, 2 bai, 2 balcoane si are o suprafata de 33 mp.
Apartamentul are o suprafata de 42 m2 si dispune de un living spatios cu vedere frontala spre mare, dotat cu canapea extensibila, dormitor cu pat matrimonial, baie de 6 mp cu cada.

Restaurant: Restaurantul 'Promenada',
Construit in iarna 2005-2006, pune la dispozitia turistilor un salon modern si elegant cu capacitate de 170 locuri, o terasa acoperita de 80 de locuri si 80 de locuri in aer liber, in zona piscinei. Toate mesele sunt servite sub forma de bufet (bucatarie nationala si internationala diversificata), incluzand si bufet de salate, fructe si deserturi la pranz si cina. Meniurile pot fi alternate astfel incat, pe parcursul unui sejur, turistii sa beneficieze de un meniu bogat si extrem de variat. De asemenea, hotelul ofera de 3 ori pe satptamana cine tematice si bufet cu produse potrivite pentru copii.

Bauturile alcoolice/non-alcoolice se servesc la barul restaurantului in timpul meselor: bauturi alcoolice, vin alb/rosu, bere (draft), racoritoare (marci de prestigiu), cafea, ceai, apa plata, apa carbogazoasa.

Vinul se serveste in timpul meselor, la barul restaurantului cat si la barul de la piscina si la beach bar.
Bar Piscina - ALL INCLUSIVE: (09:00 - 22:30) - apa, cafea, ceai, racoritoare, bere (bauturi autohtone si straine),vin alb, roze si rosu, bauturi alcoolice, cocktailuri.
Beach bar- ALL INCLUSIVE : (09:00 a 18:00) - apa, cafea, ceai, racoritoare, bere, vin alb, roze si rosu.
Barul - a la carte
- din holul receptiei, functioneaza in intervalul orar 10:00-21.00. Asigura contra cost bauturi, tigari etc.
HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE.

Orele de servire a meselor:

Micul dejun: 08:00 - 10:30

Pranzul: 13:00 - 15:00

Cina: 19:00 - 21: 30
Minibarul din camera va fi pus la dispozitia turistilor contra cost
Turistii au obligativitatea de a purta bratara pe care o vor primi la cazarea in hotel.
Produsele oferite in sistemulaall inclusivea si ademipensiunea se vor consuma numai in incinta COMPLEXULUI HOTELIER, in timpul sejurului.

In lunile mai, iunie si septembrie masa se va servi sub forma de bufet sau a la carte, in functie de numarul de turisti din hotel.

In lunile iulie si august, pentru a evita aglomerarea restaurantului la inceputul meselor, receptia va sugera repartizarea pe serii a camerelor.
Incepand cu sezonul 2023 noile pachete turistice sunt cazare cu all inclusive, cazare cu demipensiune si cazare cu mic dejun. Gama de produse oferite include: espresso, latte machiatto, caffe latte, cappucino, ciocolata calda, ceai, racoritoare carbonate din gama Pepsi- Pepsi, Pepsi Twist, Mirinda, SevenUp, racoritoare necarbonate diverse sortimente, limonada, longdrink-uri, bere draft si vin alb/rosu/rose servit la draft.
- Whiskey Johnnie Walker Red Label
- Whiskey J &B Rare
- Whiskey Bushmills Original
- Bitter Digestiv Schwartzhog
- Bitter Carpaten
- Vodca Smirnoff Red
- Vodca Smirnoff Flavours
- Vodca Tazovski
- Vinars Bardar
- Cognac Zarea 5*
- Rom Captain Morgan Spice Gold
- Gin Gordon's
- Lichior Baiyley's
- Lichior Royal Cream
- Tequila Jose Cuervo Especial Silver
- Vermouth Cinzano Alb
- Vermouth Cinzano Rosu
Aceste tipuri de bauturi pot suferi modificari.
Cocktail-uri alcoolice: Cuba Libre, Blue Hawaii, Modern Surprise, Mojito, Vodca Punch, Vodca Orange, Brandy Cola, Brandy Alexander.
Acest pachet de bauturi este disponibil pe parcursul mesele principale, precum si in barul de la piscina.
Inghetata pentru toti pofticiosii- in fiecare zi la pranz, cina

Pachetul 'ALL INCLUSIVE ' include:


Cazare, mic dejun + pranz + cina, bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului si ulterior la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-22:30. Bauturi racoritoare, vin si bere pe plaja intre orele: 09:00 -18:00.

HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR IN SISTEMUL ALL INCLUSIVE.


Minibarul din camera va fi pus la dispozitia turistilor contra cost.
Acces gratuit la toate locurile de joaca, acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscine complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a sezlongurilor ( pentru adultii si pentru copiii cu varsta peste 7 ani) si umbrela de plaja.
Sauna
Fitness




Pachetul 'DEMIPENSIUNE' include:
Cazare, mic dejun, pranz sau cina ( PENTRU FELUL PRINCIPAL DE MASA, CLIENTUL VA OPTA IN MOMENTUL CAZARII, LA CHECK-IN), bauturile incluse in timpul meselor la barul restaurantului, dar si la barul de la piscina, in intervalul orar 09:00-22:30.
Bauturi racoritoare, vin si bere pe plaja intre orele: 09:00-18:00.


Minibarul din camera va fi pus la dispozitia turistilor contra cost.

HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR.
Acces gratuit la toate locurile de joaca, acces gratuit la terenurile de sport, acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a sezlongurilor (pentru adulti si pentru copii cu varsta peste 7 ani). ) si umbrela de plaja.
Sauna
Fitness


Pachetul cu MIC DEJUN include:

Cazare, mic dejun, acces gratuit la locurile de joaca, acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscinele complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a sezlongurilor (pentru adultii si pentru copiii cu varsta peste 7 ani) si umbrela de plaja.
Sauna
Fitness
Minibarul din camera va fi pus la dispozitia turistilor contra cost



Pachetul Prichindel
Cazare, mic dejun + pranz + cina.
In cadrul acestui pachet sunt incluse bauturile in timpul meselor, la barul restaurantului, si la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-22:30.
Bauturi racoritoare, vin si bere pe plaja, intre orele: 09:00-18:00.


Minibarul din camera va fi pus la dispozitia turistilor contra cost.
HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR.
Acces gratuit la toate locurile de joaca, acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscine complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea a doua sezlonguri gratuite si umbrela de plaja pentru o camera.
Sauna
Fitness
Aceasta oferta se adreseaza familiilor cu copii, in cadrul careia, prichindeii cu varsta cuprinsa intre 0-11.99 ani beneficiaza de gratuitate absoluta.



Pachetul LITORALUL PENTRU TOTI- All inclusive include:
Cazare, mic dejun +pranz + cina, bauturile incluse in timpul meselor, la barul restaurantului, si la free barul de la piscina, in intervalul orar 9:00-22:30.
Bauturi racoritoare, vin si bere pe plaja, intre orele: 09:00-18:00.


Minibarul din camera va fi pus la dispozitia turistilor contra cost.
HOTELUL ISI REZERVA DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA SORTIMENTELOR DE BAUTURI SI ALIMENTE PE CARE LE VA OFERI TURISTILOR.
Acces gratuit la toate locurile de joaca, acces gratuit la mini terenurile de sport (echipamentele se ofera in limita disponibilitatii), acces gratuit la piscine complexului cu sezlong gratuit, masute si umbrele in limita disponibilitatii, acces pe plaja complexului cu asigurarea gratuita a sezlongurilor ( pentru adultii si pentru copiii cu varsta peste 7 ani) si umbrela de plaja.
Sauna
Fitness



Servicii gratuite: -informatii turistice, cultural-sportive, agrement, orarii, adrese ;trezirea clientilor la ora solicitata; internet wireless ;pastrarea obiectelor de valoare(seif in dotarea camerelor) ;comenzi taximetre; pastrarea bagajelor; acces sala fitness.
Parcarea autovehiculelor clientilor hotelului este pusa la dispozitie in PARCAREA CU LOCURI LIMITATE - proprietatea PRIMARIEI CONSTANTA.
Hotelul NU rezerva, Nu asigura locuri de parcare si nici NU percepe taxa pentru parcare.

Servicii suplimentare contra cost: minibar, servicii spalatorie, servicii fax, vanzari cosmetice

Facilitati copii, In camera cu doi adulti:
- Copil intre 0 a 6.99 ani are gratuitate fara pat suplimentar in camera standard sau cu pat suplimentar in camera superioara sau garsoniera.
- Copil intre 7 a 11.99 ani achita 40 % din pachetul achizitionat de un adult si se ofera pat suplimentar.
- Copil / adult peste 12 ani = copilul/adultul achita 70 % din pachetul achizitionat de un adult si se ofera pat suplimentar.

AGREMENT

Complexul Modern va pune la dispozitie, gratuit, urmatoarele posibilitati de
agrement:
- mini
terenuri de sport: baschet; badminton; volei;
- masa de tenis;
- trambulina
elastica;
- spatiu
joaca prescolari;
- loc
de joaca pentru copii;
- darts
- biliard
- remi si table (in limita disponibilitatii)
- sala fitness
- sauna





ENTERTAINMENT

Animatie pentru copii in intervalul 11:00 - 12:00 si 17:00 - 18:00.

In acest program se desfasoara o serie de jocuri interactive, karaoke,
spectacol de magie, dance party, face painting, baloane modelate, clowni, petreceri aniversare.

KARAOKE pentru copii si program adecvat adultilor

Muzica live (instrumentala si vocala)

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie