Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Info: Inca din anul 1962, Hotelul Metropol Mamaia continua sa primeasca cu ospitalitate turistii dornici sa se bucure de zilele insorite si plajele animate ale celei mai renumite statiuni din Romania.

Localizare: Hotel Metropol clasificat la 2 stele este localizat in centrul statiunii Mamaia, langa hotelurile Majestic, Riviera si Astoria, la doar 70 de metri de plaja si la cateva minute de mers pe jos de zona comerciala Cazino.

Descriere: Hotel Metropol a fost partial modernizat si reprezint o varianta optima de cazare pentru persoanele cu buget redus, dar cu facilitati peste clasificarea oficiala.
Hotel Metropol are trei etaje si este construit paralel cu tarmul marii. Astfel, o parte dintre camere au vedere spre mare si o parte au vedere spre lac. De asemenea este disponibil un restaurant cu o linie de autoservire, o teras si un bar.

Camere: Hotel Metropol Mamaia dispune de 216 camere, dintre care 30 de camere la standard de 3 stele si 186 de camere la standard de 2 stele +, cu vedere catre mare sau catre lacul Siutghiol.
Camerele duble standard sunt situate la parter, nu au balcon si sunt dotate cu televizor, minibar
si baie cu dus.

Camerele
duble modernizate sunt situate la etaj, au
in plus aer conditionat si balcon.

Camerele
duble 3*** sunt renovate, cu mobilier nou, TV, minibar si aer conditionat.


Facilitati: Hotel Metropol Mamaia ofera urmatoarele facilitati:

- parcare in limita locurilor disponibile nepazita
- internet wi-fi
- aer conditionat
- balcon cu mobilier
- camera pentru bagaje
- camere pentru fumatori/nefumatori

Restaurant: Hotelul Metropol dispune de un restaurant cu linie de autoservire, unde se pot servi o gama variata de preparate din bucataria romaneasca. De asemenea, punem la dispozitia turistilor o terasa generoasa si un bar de zi.

Politici copii:

- Copii pana in 12 ani, au cazare gratuita, fara pat suplimentar, dar achita la receptie o taxa de 6 lei/zi pentru consum de utilitati.
- Pentru toti copiii cu varsta intre 12 si 17 ani, care sunt cazati in camere cu parintii se va incasa obligatoriu pat suplimentar cu un tarif de 50% din contravaloarea unui loc de cazare
- Copiii peste 17 ani sunt considerati adulti si vor achita 100% dintr-un loc de cazare

Atractii in zona:

- Excursiile cu vaporasul pe Insula Ovidiu
- Excursiile cu vaporasul pe mare intre Cazino si Portul Tomis
- Parcul de distractii AquaMagic
- Parcul desporturi nautice JT Water Sport de pe lacul Siutghiol
- Zona comerciala si de restaurante Cazino
- Inchirieri biciclete si trotinete in zona Cazino

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie