Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTELUL FLORA este situat in centrul statiunii Mamaia, pe faleza, la doar 300 metri de Aqua Magic si telegondola, la jumatatea distantei dintre Satul de Vacanta si Cazino si dispune de 150 camere standard, 159 camere standard plus si 30 apartamente. Parcare contracost(20 lei/zi), se achita la receptia hotelului, in limita locurilor disponibile.
Dotari si servicii
Hotel Flora Mamaia este locatia in care serviciile si facilitatile destinate relaxarii se completeaza cu cele destinate organizarii de conferinte, simpozioane, prezentari si lansari de produse, training-uri profesionale si intalniri de afaceri.
Hotelul este dotat cu rampe pentru persoane cu mobilitate redusa, alarma de incendiu, detectoare de fum in camere, seif, camera de bagaje la receptie si parcare gratuita in limita locurilor disponibile, fara obligativitate de rezervare.
Este admis accesul cu animale de companie de talie mica/mijlocie. Se percepe taxa de 50 lei/zi, cu conditia prezentarii carnetului de sanatate.
Acces gratuit la piscina hotelului in limita locurilor disponibile.
Ziua hoteliera incepe la ora 18:00 (check-in) si se sfarseste la ora 11:00 (check-out).
Va puteti bucura de serviciile complete ale Complexului hotelier Flora Mamaia si in extrasezon, atunci cand hotelul isi tine usile deschise pentru clientii din segmentul business, dar si pentru turistii dornici sa contemple marea indiferent de anotimp.
Servicii masa
MASA: restaurante proprii, Casa FLORA cu o capacitate de 100 de persoane si are vedere catre piscina si Restaurant FLORA, cu terasa, cu o capacitate de 300 de persoane si vedere catre mare.
Mic dejun - bufet suedez 08:00 - 10:00
Demipensiune - mic dejun bufet suedez + pranz sau cina in sistem fisa cont;
Pensiune completa - mic dejun bufet suedez + pranz si cina in sistem fisa cont.
In ziua in care se face check-in, turistii vor fi inregistrati fiecare cu serviciile de mic dejun sau se pot achizitiona direct (contra cost) la receptia hotelului.
Micul dejun se poate servi optional la ambele restaurante, Casa Flora si Restaurant Flora, in regim de bufet suedez. Turistii vor opta la check-in pentru unul dintre cele doua restaurante, iar receptia va confirma disponibilitatea numarului de locuri.
Pretul pentru micul dejun in restaurantele din complexul Flora este in valoare de 49 lei/ persoana/ zi.
Dotari camere
Camerele sunt dotate cu acces pe baza de cartela magnetica, mobilier nou, TV, aer conditionat, minibar (fara produse), internet, telefon, baie cu dus, geamuri termopan si mocheta noua, articole de toaleta (sampon/ gel de dus, sapun, casca de baie, kit de cusut), umerase.
Camerele STANDARD au suprafata de 14.3 mpsunt dotate cu AC, mini-bar, mocheta, baie cu dus, patul are dimensiunea de 160x190 cm. ;
Camerele STANDARD PLUS au suprafata de 17.8 m,permit amplasarea unui pat suplimentar ;
APARTAMENTELE au suprafata de minim 23.58 mp,sunt formate din living si dormitor matrimonial .
Suprafetele includ si baile.
Camerele si apartamentele nu au balcon.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
Cazare:
- 0 - 6.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar;
- primul copil 7- 13.99 ani beneficiaza de cazare gratuita;
- al doilea copil 0- 13.99 ani, achita obligatoriu pat suplimentar 75 lei/ zi;
- copiii peste 14 ani patul suplimentar 75 lei/ zi.
Capacitatea admisa este de 1 pat suplimentar si este admis numai in camerele Standard Plus.
Mic dejun:
- Copiii (0 - 6.99 ani) beneficiaza de gratuitate la micul dejun, cu conditia sa fie insotiti de parinti (sau alti insotitori) care au optat la randul lor pentru serviciile de mic dejun.
- Copiii (7 - 13.99 ani) achita pretul de 25 lei/ persoana/ zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.