Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Dorna are 3 etaje și spațiile de cazare au vedere spre Marea Neagră sau spre Lacul Siutghiol. Complexul Dorna a fost modernizat în întregime în anul 2002, în 2006 și în 2010 și astfel oferă condiții de cazare corespunzătoare celor 3*. Booking.com 8/10
Localizare:

Hotel Dorna este amplasat în stațiunea Mamaia, la doar 100 de metri de țărmul mării. Întreg complexul este dispus în jurul unei grădini interioare.

Facilitati hotel:

Are 3 etaje și spațiile de cazare au vedere spre Marea Neagră sau spre Lacul Siutghiol. Complexul Dorna a fost modernizat în întregime în anul 2002, în 2006 și în 2010 și astfel oferă condiții de cazare corespunzătoare celor 3*. Hotelul Dorna are 2 piscine în aer liber, pentru adulți și copii. Accesul la piscine este gratuit și, de asemenea, folosirea șezlongurilor, a prosoapelor și a umbrelelor este gratuită, în limita disponibilităților.

În apropierea Complexului Dorna sunt amenajate terenuri de tenis, minigolf și un loc de joacă pentru copii.

Locul de joacă pentru copii este dotat cu leagăne, tobogane, mini-terenuri de volei, baschet. Programul de animație se desfășoară zilnic în intervalul 10:00 - 12:00 și 17:00 - 19:00. În cadrul acestuia copii se pot bucura de o serie de jocuri interactive, karaoke, spectacol de magie, dance party, face painting, baloane modelate, clowni.

Facilitati camere:

Hotel Hefaistos pune la dispoziția turiștilor 100 locuri de cazare distribuite în 50 de camere duble. Acestea dispun de două paturi twin, aer condiționat, TV, cablu TV, telefon, internet prin cablu și wireless, mini-bar şi baie proprie.Hotelul Dorna pune la dispoziția turiștilor 143 de camere duble și 6 apartamente, cu decorațiuni și mobilier noi, balcon și următoarele facilități: baie proprie și uscător de păr, aer condiționat, televizor color și cablu TV, frigobar, telefon și seif. Camerele cu două paturi au și un fotoliu extensibil ce poate fi folosit ca pat suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.