Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAN NICOLAS HOTEL

   Poros Mikros Gialos

Descriere

Hotelul este propunerea perfecta pentru o vacanta exclusivista intr-un decor de lux si cu servicii de calitate. Are o vedere splendida spre plaja Mikros Gialos si catre insulele din apropiere: Kefalonia, Itaca si Arkoudi. Privelistea minunata si vegetatia din jur creaza un decor irezistibil pentru o vacanta de vis. Recomandat familiilor cu copii. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul este construit recent in zona Poros, la 11 km de orasul cosmopolitan Nydri, 28 de km de Lefko (orasul principal al insulei Lefkada). Accesul catre hotel este facilitat de faptul ca se afla pe singura insula conectata cu partea continentala a Greciei, printr-un pod mobil.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie, lift, seifuri, parcare privata gratuita, acces gratuit la internet WIFI, restaurant, room service, bar, bar pe plaja, biliard, piscina pentru adulti si pentru copii.

Facilitati camere

Toate camerele au aer conditionat, TV satelit, acces gratuit la internet, baie cu cada sau dus, uscator de par, mini bar, telefon, seif
Camere Deluxe au 40 mp si au balcon sau terasa cu vedere la mare. Camerele Family sunt formate din 2 camere duble despartite de o usa.

Sport si Diverstisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie o piscina in aer liber de 25 mp si sporturi nautice pe plaja (contra cost).

Drinks & Food

Hotelul are un restaurant A la carte, un bar la piscina si un bar pe plaja.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.