Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAN NICOLAS HOTEL - nu folositi

   Poros Mikros Gialos

Descriere

Superb 9,2 Booking.com San Nicolas Resort Hotel 4* este situat in partea stanga a golfului Mikros Gialos, la plaja sa, in satul Poros, la o distanta de 26 km de capitala Lefkada (Lefkas) si la 7 km de orașul cosmopolit, Nidri. Iubitorii de mare si relaxare cu siguranta se vor bucura de o vacanta de neuitat la San Nicolas Resort in Lefkada si vor gasi multe motive sa se reintoarca aici. Hotelul ofera vedere la plaja din Mikros Gialos si insulele vecine: Kephalonia, Ithaca şi Arkoudi. Atentie! Transferul de grup se va face pana in Nidri, urmand ca apoi transportul sa se continue cu taxiul (1-4 pax) pana la hotel. Transferurile sunt incluse in pret!
Localizare

San Nicolas Resort Hotel 4* este situat in partea stanga a golfului Mikros Gialos, la plaja sa, in satul Poros, la o distanta de 26 km de capitala Lefkada (Lefkas) si la 7 km de orașul cosmopolit, Nidri, la 10 km de Syvota.

Facilitati hotel

Parcare acoperita, piscina 25m, piscina pentru copii, bar la piscina, bar la plaja ‘’Ammos’’, restaurant cu specific mediteranean si international, biliard.

Facilitati camere

Aer conditionat, satelit TV, televizor, acces Internet, uscator de par, mini bar, room service, telefon, seif.
Camerele Deluxe au 35 m² si vedere la mare.

Sport si divertisment

Piscina in aer liber 25m, piscina pentru copii, biliard.

Drinks & Food

Hotelul are 3 baruri (bar la piscina, bar la plaja ‘’Ammos’’), 1 restaurant ’’Mare e Monti’’ cu specialitati mediteraneene si internationale.

Website

www.sannicolas.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.