Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SAN GIOVANNI

Descriere

9.1 – Booking.com Complexul San Giovanni Luxury Studios este localizat in Agios Ioannis, statiune renumita pentru apele sale albastre-verzi si nisip alb, fiind destinatia populara pentru iubitorii de windsurfing si kitesurfing. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Complexul este localizat in Agios Ioannis, la 50 de metri de plaja si la o distanta de 3 km de orasul Lefkada.

Facilitati hotel

Complexul are mai multe zone comune, o piscina cu hidro-masaj, cafeterie – snack bar, loc de joaca pentru copii, parcare, wi-fi, seif la receptie.

Facilitati camere

Camerele sunt de tip duble, triple, quadruple si suite, fiind dotate cu: aer conditionat, chicineta cu ustensile pentru gatit, frigider, tv, uscator de par, balcon cu vedere la gradina sau la mare.

Sport si divertisment

Complexul pune la dispozitia oaspetilor sai piscina dotata cu hidro-masaj, iar pentru copii, loc de joaca.
Turistii mai pot incerca si sporturi acvatice: windsurfing si kitesurfing.

Drinks & Food

Hotelul dispune de o cafenea si un snack bar, de unde turistii pot servi diferite bauturi racoritoare, cafea si gustari delicioase.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.