Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LEFKADIO SUITES

Descriere

Superb, 9.3 Booking.com Studiourile construite in 2015 sunt situate intr-o zona linistita si verde a orasului Lefkada, la 18 km de aeroport si 950 m de zona pietonala a orasului. Hotelul se recomanda tinerilor si amatorilor de explorat imprejurimile. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul se afla intr-o zona linistita, la 950 m de zona pietonala a orasului Lefkada, unde se gasesc restaurante si baruri, 18 km de aeroport, 800 m de portul de agrement, 300 m de statia de autobus si 200 m de doua super market-uri.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: piscina exterioara, terasa, acces gratuit la internet WIFI, gradina, camera pentru bagaje, parcare privata sau comuna, spalatorie.

Facilitati camere

Toate camerele au aer conditionat, TV satelit Smart, acces gratuit la internet WIFI, chicineta complet echipata (toaster, fierbator, vesela, tacamuri, cuptor cu plita ceramica, frigider), baie cu cada, uscator de par, oglinda cosmetica, calcator cu aburi, seif, terasa spatioasa, mobilata.

Drinks & Food

Hotelul nu ofera masa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.