Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tirena Sunny hotel by Valamar


Descriere

LOCALIZARE: situat pe coasta pitorescei peninsula Babon Kuk, hotelul este doar la cateva minute de centrul istoric la Dubrovnik-ului , la 150 metri de plaja (Copacabana Beach , la 200 metri se afla Coral Beach iar Val President Relax Beach este la 250 metri de hotel) . Aeroportul InternationalDubrovnik este la 17 km.


FACILITATI HOTEL: piscina exterioara cu sectiune pentru copii (700 mp) , plaja cu pietricele inapropiere, Maro Club pentru activitati creative, zona pentru copii in restaurant, restaurant cu terasa, lobby bar, potrivit pentru familii cu copii, receptie 24 de ore, centru SPA /Wellness, programe de activitati si sport, muzica live seara, mini club si animatie pentru copii, babysitting.

FACILITATI CAMERE: Toate camerele su 19 mp, dispun de 2 paturi twin, baie cu dus, TV LCD prin satelit, telefon, seif, kit de cosmetice pentru copii ( sapun, pasta si periuta de dinti), uscator de par, electricitate 220 v.Diferenta intre camera consta in existenta balconului/terasa si a vederii (camerele classic twin park view nu au balcon).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.