Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Pensiunea Zen Eco Villa este localizata in localitatea Sfantu Gheorghe din Delta Dunarii, intr-o zona speciala, unde Dunarea se varsa in Marea Neagra.

Descriere: Departe de haosul acivilizatieia, aproape de origini, intr-unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, descoperi trmul unde Dunrea se intalneste cu Marea Neagr: Sfantu Gheorghe. Un adevrat paradis al Deltei Dunrii, unic prin natura slbatic, relaxare, confort si aventura, care vor transforma vacanta turistilor intr-o experienta inedita si memorabila.

Proprietarii pensiunii au creat aici pentru turisti, ZEN Eco Villa, un loc cat mai bine integrat in pamantul din care isi trage seva; cu grija pentru energia regenerabil, pentru produse eco cultivate in grdina proprie, cu respect pentru retetele savuroase bine pstrate si variate specii de peste local oferit de generoasa Dunre.
Te invitam sa ne descoperi, sa te plimbi cu barca pe canale si lacuri, sa admiri incendiarul apus, sa asculti freamtul stufului si zgomotele naturii, sa te cufunzi intr-o liniste perfecta.

Camere:

Pensiunea ZEN Eco Villa dispune de 48 locuri de cazare repartizate astfel: - 6 camere duble,
- 6 camere triple,
- 3 cvadruple
- 1 camera family
- 5 standard si deluxe, in parte cu vedere la Dunre
- apartament cu 2 camere independente dotat cu baie cu jacuzzi.

Masa:

Micul dejun este inclus in tariful si este unul tip continental si contine preparate pe baza de oua (ochiuri, omleta, fierte), mezeluri, branzeturi, legume, cereale, fructe, bauturi calde si reci, etc.

Pensiunea dispune de restaurant, bar si foisor. Meniul este unul autentic pescaresc, oaspetii nostri vor servi preparate traditionale de peste si deserturi, pregatite cu dragoste in bucataria proprie.

Facilitti unitate:
- accepta animale de companie
- ferma proprie
- gradina si foisor
- internet wi-fi si prin cablu
- loc de joaca pentr copii
- room service
- plata cu cardul
- bar si restaurant


Facilitati camere:
- aer conditionat
- baie in camera
- camere cu balcon
- internet wi-fi
- minibar
- usator de par
- tv cu canale prin cablu



Alte info:

- turistii au posibilitatea de a face plaja la tarmul Marii Negre, pe una dintre cele mai salbatice plaje, unde exista cel mai fin nisip de pe litoral.
- se pot organiza numeroase excursii pe canalele din Delta Dunarii
- La Sfantu Gheorghe se ajunge doar pe apa, cu barca din Mahmudia sau Murighiol unde pensiunea ofera parcare securitate.- Daca alegeti sa plecati din Tulcea, exista curse Navrom sau particulare care fac legatura cu Sfantu Gheorghe.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie