Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Orizont Mahmudia


Descriere

Localizare: Pensiunea Orizont Mahmudia se afla localizata in Mahmudia, la portile Deltei Dunarii, pe DE 555 FN (prelungirea strazii Salsovia) din Mahmudia. Pensiunea este situata la poalele ultimei culmi a muntilor Hercinici si ofera o priveliste unica asupra Rezervatiei Deltei Dunarii.

Descriere: Deschisa in 2016, la Pensiunea Orizont gasiti cazare in conditii excelente, preparate culinare delicioase, spatii de relaxare si distractie pentru toate varstele. Excursiile in Delta Dunarii, pe canale inguste si lacuri, organizate de Orizont-Mahmudia vor face ca vacanta dvs. sa devina de neuitat.
Un sejur la Orizont-Mahmudia Resort te deconecteaza de la grijile cotidiene, te re-aduce aproape de natura, creaza amintiri plcute ale unor momente pe care vei dori sa le repeti.

Camere: Cazarea se face in trei casute traditionale ce totalizeaza 24 camere cu terasa, amenajate modern, cu dotari corespunzatoare clasificarii de 3 margarete: aer conditionat, televizor LCD, minibar, internet wireless, baie proprie (uscator de par, cosmetice de baie). Camerele de la etaj au balcon mobilat (insa nu se permite fumatul), cele de la parter au acces la o prispa traditionala comuna cu mese si scaune in fata fiecarei camere (aici se permite fumatul). Camerele duble sunt dotate cu 2 paturi twin (90x200) unite. Suprafata 18 mp.
Camerele triple sunt echipate cu un pat matrimonial (160x200) si un pat single (90x200). Suprafata 20 mp.
Garsoniera are in dotare un pat matrimonial (160x200) si o canapea extensibila (180x200). Suprafata 35 mp.
Repartizarea camerelor se face la receptie, in momentul cazarii, in functie de disponibilitate.
Patul suplimentar poate fi fotoliu extensibil (70x180) sau pat extensibil (100x200).

Restaurant: Restaurantul locatiei v intimpin cu specialitati traditionale din peste si carne, pregatite cu grija si intotdeauna din ingrediente proaspete. Servirea se realizeaza intr-un ambient elegant la interior sau pe terasele exterioare amenajate in stil rustic ce ofera o priveliste unica asupra Deltei Dunarii . Masa poate fi servita in sistem a la carte, pe baza de fisa cont.

Facilitati:
- Resortul dispune de o piscina de 300 mp (adancime 1.40m), o piscina bebelusi (adancime 0.40m) si doua piscine (adancime 1.00m ) cu tobogane acvatice pentru copii si adulti.
- Exista parcare privata gratuita.
- Curtea interioara extrem de generoasa, cu multa verdeata ofera spatii de joaca pentru copii si de relaxare pentru adulti.- Pensiunea dispune de un pool bar extrem de apreciat de catre turisti.
- Se pot organiza la cerere diferite excursii optionale in Delta Dunarii, partide de pescuit la Dunare sau in Delta, traseu (cu masina sau pe jos) pe Muntele Mahmudiei (ultima culme a muntilor Hercinici) de unde se poate vedea complexul lagunar Razelm-Sinoe, Isula Popina, vizitarea cazematelor nemtesti din timpul celui de-al doilea razboi mondial, vizitara ruinelor cetatii Halmyris, situate la o distant de 6 km de pensiune.

Posibilitati de petrecere a timpului liber:
Excursii in Delta Dunarii:
(se realizeaza cu ambarcatiune Corsar inchisa daca e racoare sau pentru o vizibilitate
mai buna deschisa, daca pemite vremea):- aDelta Dunarii - canale si lacuria, durata de 3 ore =120 lei/pers. adulta;
a padurea Caraormana , durata 5 ore = 150 lei/pers. adulta
aDelta Dunarii
a Padure Leteaa, durata 6 ore = 180 lei/per. adulta a Sfantu Gheorghe sau Sulina, durata 8 ore = 200 lei/pers. adulta.







Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie