Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel plutitor GGGociman - Crisan


Descriere

Hotel Plutitor de 4* GG Gociman este cel mai inedit loc de cazare care te face partas la spectacolul si exotismul Deltei, unde poti admira si studia flora si fauna de aproape, unde poti fi numai cu prietenii tai in mijlocul naturii, netulburati de nimeni, poate doar de susurul apei, de muzica pasarilor sau de clipocitul pestilor langa geamul camerei tale
Doar intr-un astfel de hotel poti face oricand ce vrei - poti pescui chiar de la bord, poti face plaja pe terasa sau poti petrece alaturi de prieteni cu muzica data la maxim, iar dimineata poti admira oamenii baltii care, in lotcile lor pescaresti, merg sa-si arunce navoadele.
La peimul nivel sunt situate cele 9 camere primitoare si intime, fiecare de cate doua locuri. Puteti opta pentru una dintre cele: 5 camere standard bine izolate fonic in care beneficiati de grupuri sanitare proprii, sistem centralizat de incalzire, aer conditionat si apa calda curenta,2 camere premium cu pat matrimonial, canapea, TV satelit, DVD si toate dotarile camerelor standard,2 camere junior cu paturile suprapuse si toate dotarile camerelor standard.
La nivelul 2 sunt situate: restaurantul elegant cu o capacitate de 20 de locuri, barul la care puteti servi bauturile (alcoolice si racoritoare) preferate, dar si cele mai exotice si savuroase cocktailuri preparate pe loc la bar, terasa acoperita si puntile de promenada de unde puteti pescui sau pur si simplu admira pitorescul peisaj al Deltei.
La nivelul 3 este situata terasa cu sezlong-uri, unde puteti face plaja si cure de odihna, intr-un loc ferit de stres si poluare.


Facilitati:

Hotelul Plutitor Gociman are urmatoarele facilitati: restaurant, terasa, bar, sala de conferinte
Dotari camere:
Hotelul Plutitor Gociman ofera cazare in camere dotate cu baie proprie, i, sistem centralizat de incalzire, aer conditionat si apa calda curenta, TV satelit, DVD

Servicii incluse:

transfer din Tulcea ( Murighiol),
cocktail de primire,
cazare in camera dubla,
masa si bauturi traditionale,
excursie ( sambata, duminica ) cu barci cu motor,
gustare si petrecere in seara de Inviere,
cina festiva cu petrecere si foc de tabara ( duminica),
pranz pescaresc cu bors de peste facut traditional, la ceaun pe pirostrie,( sambata),
pranz pascal ( duminica),
Batal la protap,
cosulete cu surprize de la iepuras in camera
toate cele mentionate in program.

- Doua nopti suplimentare de cazare gratuita (data de 17.04.2014 si in data de 21.04.2014)
Servicii excluse:

Taxa de acces in Rezervatie 5 lei/ zi / pers

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.