Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Green Coffee House Sulina


Descriere

Localizare: Green Coffee House, este localizata in Sulina, foarte aproape de plaja, oferind conditii excelente de cazare si de petrecere a timpului liber.

Descriere: Fie c o parte din suflet ati lsat-o demult pe malurile Dunrii, fie c ati cunoscut Sulina doar din paginile romanului lui Jean Bart, v provocm s uitati de freamtul marilor orase, de grijile cotidiene si s v lsati purtati pe valurile Dunrii pan aproape de vrsarea ei in Marea Neagr, pe aleea Europolis 60.
Uitati de voi si acceptati invitatia gazdelor la o ceasc aromat de cafea, la o vorb bun, la momente de relaxare si liniste... Lsati in urm grijile si frmantrile zilnice si bucurati-v de peisajul de basm, de zilele insorite si redesoperiti starea de bine trecand pragul pensiunii...
Green Coffee House ofera conditii excelente de cazare, recomandnd cei mai ospitalieri localnici, cele mai gustoase preparate si modalitti personalizate de petrecere a timpului liber, toate pentru a v ajuta s triti farmecul de altdat al acestui oras unic in lume.

Dotari camere: Green Coffee House asigura conditii de cazare clasificate la 4 stele, si dispune de 19 camere dotate cu aer conditionat, TV cu ecran plat cu programe prin cablu, minibar, baie privat cu dus, balcon, plase de tantari si obloane. Oaspetii beneficiaz de serviciu zilnic de menaj.


Facilitati:
Proprietatea asigur parcare privat gratuit non-stop, cat si check-in/check-out express, iar receptia este deschis non-stop.
Internetul wireless este disponibil atat in zonele publice, cat si in camere si este gratuit.
Oaspetii au la dispozitie o teras linistit si elegant, un lounge comun pentru relaxare si luat masa in interior, dotat cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu.
Mic dejun disponibil: bufet.
De asemenea, un automat pentru cafea este disponibil non-stop.
Animalele de companie nu sunt acceptate.

Politica copii:
- Gratuit! Un copil cu varsta intre 0 -12 ani este cazat gratuit cand sunt folosite paturile existente.
- Gratuit! Un copil cu varsta pan la 2 ani este cazat gratuit dac foloseste un ptut.
- Suplimentele nu sunt calculate automat in pretul total si vor fi pltite separat in timpul sejurului.


Transfer special Sulina-Tulcea-Sulina (Se pleac din Sulina)- optional
In jurul orei 11:00 ne vom imbarca pe vaporul de croaziera de la Pontonul Carpatia Tour si
pornim pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunarii, traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administratia Rezervatiei Delta Dunarii), pe Bratul Tulcea pana la intersectia cu Canalul 36 (in cca. 10 minute de la plecare deja suntem in Delta Dunarii), coboram pe Canalul 36 si apoi facem dreapta pe Garla Sireasa, zone foarte bogate in fauna (pasari si animale de apa). Continuam excursia pe Garla Sontea, printre canalurile pline de pasari si vegetatie acvatica. Aici vom avea ocazia sa vedem lebede, lisite, rate, gaste, sitari de mal, sorecari, egrete, soimi de iarna, vulturi codalb, starci si chiar pelicani creti.
Strabatem apoi lacul Fortuna (Furtuna), unul dintre lacurile mari ale Deltei Dunarii, un lac
deosebit de frumos si bogat in fauna. In cazul zilelor cu vant puternic si valuri mari, acest lac va fi ocolit, ghidul fiind cel care decide daca traversam sau nu lacul.
Ajungem la Mila 23, exact in mijlocul Deltei Dunarii unde vom face un scurt popas pentru
vizitarea satului. Pornim spre Sulina prin lacurile Trei Iezere si Bogdaproste a ambele lacuri; pe timpul verii prezinta o vegetatie submersa bogata (bradis) dar si nuferi albi din loc in loc. In aceasta zona avem toate sansele sa intalnim lebede, cormorani si egrete.
Dupa aceea coboram pe Dunarea Veche pana la Crisan iar de acolo pe bratul Sulina catre orasul Sulina - un loc unic in lume, unde isi dorm somnul de veci, laolalta, printi, printese si pirati, oameni de toate religiile. Cimitirul Sulina este plin de mistere, lespezile mortuare, sculptate, spun povestile peste timp! Sulina, locul unde apele tulburi-maronii ale Dunarii isi iau un parelnic adio de la Batranul continent si se varsa in Marea Neagra, un loc al confluentelor.
Pe durata croazierei se va asigura o gustare (inclusa in pret)
Aprox. 6-7 ore / distanta 52 mile marine.

Transfer optional!Pentru transfer va rog sa sunati la numarul de telefon 0735156730


Excursii: La cerere si la un cost suplimentar, se pot organiza excursii in Biosfera Delta Dunrii, excursii de pescuit sau de observare a psrilor, tururi cu salupa sau catamaranul si inchirieri de biciclete.






Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie