Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Egreta Hidroturism


Descriere

Localizare: Egreta Hidroturism se afl intr-o zon retras, in mijlocul Deltei Dunrii, la 30 de minute de mers cu barca de cel mai apropiat sat, Murighiol.
Descriere: Proprietatea pune la dispozitie teren de tenis privat, iluminat, restaurant si studiouri elegante, cu balcon sau teras.

Camere si facilitati: Unitatea dispune de:

- camere dubla family, situate la parterul bungalowurilor, fiind destinata familiilor cu un copil pana in 14 ani sau familiilor cu doi copii mici. Dimensiunea camerei este de 27 mp, iar vederea acesteia este catre canal.
Aceast camer ofer bucatrie complet utilat, baie, aer condiLLionat, acces gratuit la Wi-Fi si TV cu ecran plat, cu canale prin satelit.
In camera dubla family exista doua paturi twin si un pat suplimentar
Facilittile camerei: teras, vedere la rau, telefon, pardoseal de lemn/parchet, plas de tantari, garderob/dulap, usctor de pr, halat de baie, articole de toalet gratuite, papuci de cas, frigider, cuptor cu microunde.

- camera dubla twin situata la parterul bungalourilor, ofer bucatrie complet utilat, baie, aer conditionat, acces gratuit la Wi-Fi si TV cu ecran plat, cu canale prin satelit. Dimensiunea camerei este de 27 mp, iar vederea acesteia este catre canal.
Facilittile camerei: teras, vedere la canal, telefon, pardoseal de lemn/parchet, plas de tantari, garderob/dulap, usctor de pr, halat de baie, articole de toalet gratuite, papuci de cas, frigider.

- camera dubla etaj vila sau bungalow. Dimensiunea camerei este de 21 mp, iar vederea acesteia este catre curtea interiaora resort.
Camera dubla etaj vila sau bungalow ofera baie, aer conditionat, acces gratuit la Wi-Fi si TV cu ecran plat, cu canale prin satelit.
In acest tip de camere sunt disponibile doua paturi twin
Facilittile camerei: telefon, pardoseal de lemn/parchet, plas de tantari, garderob/dulap, usctor de pr, halat de baie, articole de toalet gratuite, papuci de cas.

Toate spatiile de cazare dispun de aer conditionat, WiFi gratuit, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, baie privat cu dus si articole de toalet gratuite si balcon sau teras. Unele unitti de cazare includ chicinet dotat complet, cu frigider si cuptor cu microunde.

Restaurantul de la Egreta Hidroturism serveste specialitti din peste si mancruri din buctria romaneasc si international. Proprietatea ofer mic dejun bogat zilnic. an timpul verii, puteti s luati masa pe teras sau s v relaxati an grdina din jur. Complexul Egreta pune la dispozitie bar care serveste o gam de buturi.

Excursii optionale: La cerere, proprietatea poate organiza o gam larg de excursii cu barca cu ghid, precum si excursii de pescuit sau de observare a psrilor.
Serviciile de transfer de la/la Murighiol sunt oferite la un cost suplimentar. an sat exist o parcare privat cu plat. Tulcea este la 45 km de Murighiol.

Politica copii:
Toti copiii sunt bineventi!
- un copil cu varsta intre 0 si 6 ani st gratis, cand sunt folosite paturile existente.
- un copil cu varsta intre 6 si 14 ani plteste 15 EUR pe noapte pe persoan, dac foloseste un pat suplimentar.
- un copil mai mare sau adult plteste 25 EUR pe noapte pe persoan, dac foloseste un pat suplimentar.
Capacitatea maxim pentru paturi suplimentare intr-o camer este 1.

Info:

- Este posibil parcarea privat contra cost la Murighiol;nu este necesar rezervare.
- Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe
- Pentru grupuri se aplic tarife specifice programelor stabilte

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie