Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DELTA PALACE Sulina cm


Descriere

Localizare: La intrare in orasul Sulina, pe malul drept al Dunarii, va intampina hotelul Delta Palace. Clasificat cu 3*** hotelul este situat in inima paradisului natural al Deltei Dunarii, pe tarmul magic al celui amai tanar pamant al Europeia.

Descriere: Hotelul are 4 niveluri si dispune de 120 de locuri de cazare mobilate si utilate modern, structurate astfel:
- 25 camere duble cu pat matrimonial (suprafata 17 mp)
- 19 camere duble cu paturi twin (suprafata 17 mp)
- 8 camere triple cu pat matrimonial plus pat twin (suprafata 20 mp)
- 6 apartamente cu 2 camere cu pat matrimonial (suprafata 24 mp)

Dotari camere: Camerele sunt dotate cu mobilier nou, cu paturi matrimoniale sau doua paturi, canapea extensibila, minibar, cablu TV, internet wireless, telefon, baie proprie, balcon, protectie impotriva tantarilor in spatiile inchise, incalzire centrala si aer conditionat, uscator de par, masa si fier de calcat.
Aici te poti relaxa si poti petrece o vacanta de neuitat, linistita, departe de viata zgomotoas a oraselor, oferindu-ti o priveliste superba asupra Fluviului Dunarea.Facilitati camere:
- Internet
- Telefon
- Minibar
- Aer conditionat
- Televizor
- Baie proprie
- Uscator de par
- Produse de igiena

Facilitati hotel:
- Parcare
- Bar
- Internet
- Room-service
- Restaurant-mic dejun si plata cu card

Tot aici, daca sunteti in cautarea unui loc pentru un eveniment corporate, va punem la dispozitie o sala de conferinte cu o capacitate totala de 100 de locuri.
Timpul liber poate fi petrecut in sala de biliard, sala de tenis de masa, la tesasa sau la bar.


Restaurant si Masa:
Hotelul beneficiaza de restaurant iar micul dejun este inclus in tariful rezervarii. Micul dejun este tip continental si contine preparate pe baza de oua, mezeluri, branzeturi, legume, cereale, bauturi calde si reci, etc.


Transport: Transport Optional!!!


Obiective turistice:
- Plaja Sulina, plaja cu cel mai fin nisip de la malul Marii Negre - Faleza din Sulina cu farmecul sau aparte care aminteste de fostul Porto-Franco, orasul aventurierilor, al piratilor, al lucratorilor platiti in aur.
- Golful Musura si plimbarea pe Marea Neagra.
- Cele 3 faruri din Sulina, dovada a inaintarii uscatului in mare.
- Cimitirul din Sulina, un altfel de Sapanta, locul unde sunt inmormantati pirati sau membri ai unor familii regale din Europa.
- Catedrala Sf Nicolae din Sulina, copie fidela a bisericii de la izvoarele Dunarii si Palatul administrativ al Comisiei Europene a Dunrii, locul de unde a fost condusa la inceputuri Uniunea Europeana.
- Excursie la Padurea Letea. Cu barcile si apoi cu carutele trase de cai vei descoperi aceasta zona uimitoare, patrimoniu UNESCO.
- Apus de soare in Golf.
- Petrecerile la foc de tabara pe plaja de la Sulina.
- Plimbarile cu bicicletele pe drumul care duce la Sf Gheorghe



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.