Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: la cateva minute de mers pe jos de prima statie a telegondolei.

Capacitate: 134 de paturi, 57 de apartamente cu unul si doua dormitoare si studiouri cu vedere la muntii Rila si Pirin.
IMPORTANT: Cina festiva Revelion este OBLIGATORIE si inclusa in tarifele din sistem. Cina festiva De Craciun este optionala : 24 eur/adult/sejur si 12 eur/ copil 6-11.99 ani/sejur, supliment cina: 9.5 eur/adult/ si si 4.75 eur/ copil 6-11.99 ani /zi.




Facilitati: complex de cladiri a cate 4 etaje cu dispun de restaurant, bar, piscina interioara, piscina pentru copii, animatie, fitness, sauna, jacuzzi, solar, masaj, SPA, spatiu de depozitare a echipamentelor sportive, sala de jocuri, Internet Cafe, room service, lift, seif, parcare, garaj, centru de afaceri, sala de conferinte. Pentru copii - piscina interioara, baby sitter (la cerere, contra cost), patut pentru infanti.



Studiourile (30 mp): doua paturi single sau pat matrimonial, chicineta, ceaininc electric, plita electrica, mini bar, aspirator, televizor, telefon, incalzire, conexiune la internet, balcon, podeaua este acoperita cu parchet, baie cu cada sau dus, uscator de par.

Apartament 1 dormitor (50 mp): doua paturi single sau pat matrimonial cu usa intermediara intre dormitor si living, chicineta, ceaininc electric, plita electrica, mini bar, aspirator, televizor, telefon, incalzire, conexiune la internet, balcon, podeaua este acoperita cu parchet, baie cu cada sau dus, uscator de par.

Apartament 2 dormitoare (65 mp): doua paturi single sau pat matrimonial cu usa intermediara intre dormitoare si living, chicineta, ceaininc electric, plita electrica, mini bar, aspirator, televizor, telefon, incalzire, conexiune la internet, balcon, podeaua este acoperita cu parchet, baie cu cada sau dus, uscator de par.

Maisonette (90 mp): doua paturi single sau pat matrimonial cu usa intermediara intre dormitoare si living, chicineta, ceaininc electric, plita electrica, mini bar, aspirator, televizor, telefon, incalzire, conexiune la internet, balcon, podeaua este acoperita cu parchet, baie cu cada sau dus, uscator de par.


GRATUIT: piscina interioara, fitness, sauna, baie de aburi, transport gratuit pana la / de la telegondola regulat, conexiune internet wireless in tot complexul, parcare exterioara - nepazita.
Garaj: 10 leva /zi - se plateste la hotel si nu se poate rezerva /garanta din agentie.


Camerele ' Gold' dispun in plus de minibar gratuit, folosirea gratuita a play Station si Tv plasma in camera, masaj gratuit pt sejur de minim 7 nopti, camera cu vedere la munte garantata, transfer de la /pana la telegondola toata ziua, un voucher de 20 de leva pt spalatorie si calcatorie, reducere 10% la consumatia efectuata in Lobby Bar, in restaurant si in Centrul SPA, mic dejun in camera ( turistii trebuie sa anunte la receptie ), reduceri special pt inchiriere echipament ski & snowboard.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie