Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Localizare

Hotelul Lion este situat in Bansko, la aproximativ 300 de metri de telegondola si la 1 km de centrul statiunii.

Facilitati Hotel

Ca si facilitati, hotelul Lion pune la dispozitia oaspetilor: receptie cu posibilitate de inchiriere seif (contra cost), birou schimb valutar, Wi-Fi in zonele comune (gratuit), magazin, camera pentru depozitarea echipamentelor de ski, lobby bar, restaurant principal, restaurant cu specific bulgaresc, sala de conferinte, centru SPA (contra cost), baby cot (la cerere, gratuit), piscina cu sectiune speciala pentru copii, fitness, sauna, shuttle pana la/de la telegondola, camera pentru depozitarea echipamentelor de ski, biliard (contra cost), masaj (contra cost), parcare exterioara (locuri limitate, gratuit), garaj (locuri liitate, contra cost). Animalele de companie nu sunt acceptate.

 

Facilitati camere

Toate camerele dispun de incalzire centralizata, TV cu programe prin satelit, telefon, mini bar, WI-FI, baie cu dus si cada si uscator de par. Unele camere au si balcon.

 

Informatii utile

Tariful include cazare, mic dejun, cină, acces gratuit la piscină, fitness, camera de depozitare a echipamentelor de ski, transfer gratuit la/de la telegondolă.

Cina festivă de Crăciun (obligatorie) - 60.00 Euro/adult, 30.00 Euro/copil (4-11,99)               

Cina festivă de Revelion (obligatorie) - 90.00 Euro/adult, 45.00 Euro/copil (4-11,99)          

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Parcare
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere persoane cu dizabilitati
Camere familii
alpin
Acces internet

Locatie