Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LION BANSKO 4*


Descriere

Lion Hotel Bansko 4* - Bansko, Bulgaria

Prezentare oficiala hotel:
http://hotelslion.bg/bansko/en/

Hotelul Lion Bansko ofera camere complet echipate, frumos decorate, un restaurant elegant, cu un bar i un bufet, precum i un centru spa i de wellness.

Cea mai importanta partie/instalatie: Bansko Gondola 1 km.

Transfer la partii: Este disponibil un serviciu din partea casei de transfer de la Hotelul Lion la telecabina.

Relaxare: Lion Hotel Bansko are placerea de a prezenta Centrul Dzen! Profesionistii de la Dzen Spa, Lion Hotel Bansko vor avea grija de tine si de forma ta buna si de starea de spirit excelenta cu diverse masaje din cele mai exotice colturi ale lumii - Bali, Thailanda, Hawaii, India, Turcia, cu tratamente cu miere si ciocolata , tratamente pentru celulita, shiatsu si masaje de fitness.

Servicii de masa: Hotelul Lion Bansko are un restaurant principal cu o capacitate de pana la 350 de locuri, unde oaspetii se pot bucura de preparate din bucataria europeana si bulgara. Exista, de asemenea, un restaurant tematic cu o capacitate de pana la 120 de locuri (Mehana). Barul din hol/receptie are doua seminee si are o atmosfera foarte confortabila, oferind o selectie fina de vinuri, cocktailuri si alte bauturi calde sau reci.

Servicii pentru copii: bufet potrivit copiilor.

Localizare: Hotel Lion Bansko deschis in decembrie 2005 intr-unul dintre cele mai frumoase locuri a staiunii Bansko - statiunea de schi cea mai moderna din Bulgaria.

Facilitati hotel: Lion Hotel ofera oaspetilor sai urmatoarele servicii suplimentare: magazin de produse cosmetice, suveniruri, alimente ambalate si gustari; biliard; tenis de masa; seif la receptie; parcare; dulap de schi; depozitare pentru echipamentele proprii ale oaspetilor; serviciu de transfer gratuit la teleschi si inapoi; internet in zonele comune ale hotelului; spalare si calcare.
Lion Hotel Bansko ofera solutii flexibile pentru evenimente de tip si capacitate diferite. Sala de conferinte este una dintre cele mai mari din Bansko. Poate gazdui conferinte de pana la 210 persoane si este o alegere excelenta pentru cocktailuri de pana la 300 de persoane. Sala este luminata in mod natural si are orb pentru intuneric, daca este necesar.

Combinata cu un decor frumos si scaune confortabile, sala principala de conferinte este o alegere de prima clasa atunci cand vine vorba de organizarea de evenimente. Camera poate fi separata cu un perete izolat fonic in doua camere mai mici, cu o capacitate de pana la 100 de persoane. Echipamentele tehnice includ internet wireless, sistem de sunet cu doua microfoane fara fir, multimedia, ecran, flipchart. Lion Hotel Bansko poate oferi oaspetilor sai o sala de ateliere cu o capacitate de pana la 15 locuri. Este o optiune excelenta pentru intalniri de lucru, team-building-uri si instruiri.

Facilitati camere:
Apartament: Exista 8 apartamente in hotel. Apartamentele sunt formate din 2 camere cu 4 paturi obisnuite. In prima camera sunt doua paturi twin, canapea, bucatarie cu masa. In cealalta camera exista un pat mare king-size. Exista doua bai in apartament. Capacitatea maxima este de 5 adulti sau 4 adulti si 2 copii.

Studio: Exista 16 studiouri in Lion Hotel Bansko. Studio este o camera mare cu un pat king-size mare, canapea, chicineta cu masa. Acest tip de camera este potrivit pentru familiile cu unul sau doi copii. Trei adulti pot fi cazati si intr-un studio.

Double room: Exista 167 camere duble in hotel. Aproximativ jumatate dintre ele au un pat king-size mare, iar cealalta jumatate are doua paturi twin. Aproape toate camerele au o canapea potrivita pentru a gazdui o a treia persoana din camera.
Hotelul are, de asemenea, camere pentru persoane cu probleme fizice. Fiecare camera are sistem de incalzire centrala, telefon direct, TV prin satelit, mini-bar, baie privata cu cada si uscator de par, perdele opace.

Datorita amplasarii hotelului si a serviciilor de calitate pe care le ofera, Lion Hotel Bansko este locul ideal pentru a petrece o vacanta activa, dar si relaxata, deopotriva.

**********

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.