Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Suprem


Descriere

Complexul Suprem este situat pe un platou in suprafata de 3000 mp.Hotelul a fost dat in functiune in anul 2003 si ofera 44 spatii de cazare.
Hotel Suprem3* Baile Olanesti ofera: restaurant, terasa, bar de zi cu salon si terasa, loc de joaca pt copii amenajat cu balansoare si tobogane, parcare supravegheata (in limita locurilor disponibile) , internet wireless gratuit in incinta hotelului si pe terase, baza de tratament (termoterapie, magnetoterapie cu silenoid, hidroterapie cu dus subacval, cada galvanica cu patru celule, impachetari cu parafina, aerosoli cu ultrasunete, lasetoterapie), Wellness & SPA (piscina cu apa dulce incalzita cu hidromasaj si dus subacval, sauna mixta - umeda si uscata, salina interioara, masaj si intretinere corporala).
Camerele sunt dotate cu: TV cablu;racitor;grup sanitar modern dotat cu uscator de par;aer conditionat un numar de 35 camere; in incinta hotelului si pe terase se poate accesa internetul gratuit prin reteaua wireless.
Camera dubla standard - suprafata 11 - 14 mp
Camera dubla standard plus - suprafata >14 mp

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.