Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ALICE

Descriere

Hotelul este situat in apropierea Hotelului Olanesti. Hotelul Alice este situat in centrul statiunii Baile Olanesti si in acelasi timp intr-o zona linistita, la 100 de metri de Aleea Izvoarelor - punctul central de atractie al Olanestilor. !! In pachetul de 6 nopti sunt incluse: 2 proceduri/zi. In pachetul de 5 nopti sunt incluze: 2 proceduri/zi, 5 zile de tratament. In pachetul de 3 nopti sunt incluse: 2 zile de demi-pensiune, 1 masa festiva, acces la piscine/saune/sala de sport, 2 proceduri de tip wellness (masaj sau sedinta de intretinere facial/cosmetica serviciilor sunt orientative).
Localizare:

Hotelul "Alice" este situat in centrul statiunii Baile Olanesti si in acelasi timp intr-o zona linistita, la 100 de metri de Aleea Izvoarelor - punctul central de atractie al Olanestilor.

Facilitati hotel:

Dotarile generale ale hotelului includ: restaurant -42 locuri, internet, bar de zi cu terasa - 14 locuri, o sala cu capacitate de 32 locuri.

Facilitati camere:

Camerele includ TV, minibar, baie cu cada, baie cu dus, balcon, telefon, radio.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.