Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Strajuit de maiestuosul Hercules, la marginea padurii, hotelul Ferdinand ofera oaspetilor sai conditii de cazare excelente, baza de tratament si piscina cu apa termala, deschisa inclusiv in weekend, o superba gradina de vara, miniclub pentru copii, sala de conferinta, sala de fitness si parcare supravegheata video. Prin modul in care este amenajat si dotat, precum si prin amplasament, hotelul ofera conditii optime pentru grupuri organizate, atat pentru turism, cat si pentru afaceri.

Hotel Ferdinand dispune de 53 de camere amenajate confortabil, totalizand 106 locuri:
- 5 apartamente cu paturi matrimoniale si canapea extensibila in zona de living,- 18 camere duble cu paturi matrimoniale,
- 30 camere duble cu paturi separate, care se pot unifica la cerere.

Toate camerele sunt dotate cu: minibar, uscator de par, sistem de ventilatie, televiziune prin cablu, telefon cu acces international si au acces la internet wireless.

Hotelul Ferdinand ofera oaspetilor sai experiente culinare precum si locatii diverse pentru servirea mesei, intr-o ambianta placuta.
Cu o capacitate de 84 de locuri, Restaurantul Ferdinand sta la dispozitia turistilor sai cu un meniu variat din bucataria traditionala romaneasca si mai ales cea locala, specifica zonei Banatului.In afara de zona restaurantului, Hotelul Ferdinand ofera oaspetilor sai prilejul de a servi masa intr-un cadru natural si intim si anume Gradina de Vara.
Zona de mansarda, barul si terasa hotelului sunt spatii unde oaspetii se pot bucura in tihna de o atmosfera calda.
In cazul evenimentelor organizate (banchete, mese festive), mesele se pot servi atat in meniu fix prestabilit precum si in regim de bufet suedez.

Sala de conferinte a hotelului Ferdinand are o capacitate de 100 locuri.
Dotata corespunzator cu:
- retroproiector;
- flipchart;
- instalatie de sonorizare;
- ecran de proiectie.
Poate fi adaptata diverselor tipuri de evenimente, teambulding-uri, conferinte, workshop dar si pentru evenimente festive precum: botez, petreceri majorat etc.

Hotelul Ferdinand are acces privat la apele balneo-terapeutice, care alimenteaza o varietate de bai si piscine, in functie de afectiunea tratata. Piscina si baile sunt amplasate in hotel, facilitand accesul oaspetilor la acestea.

Aflata in incinta locatiei, piscina hotelului Ferdinand are o adancime de 1,20 m, latime 3 metri cu 6 metri lungime.

Baza de tratament a hotelului Ferdinand include sectorul fizio-electroterapie si sectorul hidroterapie cu urmatoarele proceduri terapeutice:
- electroterapie : ultrasunete, ultrascurte, curenti diadinamici, interferentiali, nemectron, magnetodiaflux;
- masaje: masaj de relaxare, masaj segmentar, masaj anticelulitic, masaj facial;
- cataplasme cu parafin;
- aerosoli;
- hidroterapie: bai cu sulf, bai termo-saline, bai galvanice;
- lymfastym : drenaj limfatic, prevenirea varicelor.

Afectiuni:
- boli ale aparatului locomotor;
- boli ale sistemului nervos periferic;
- boli de piele;
- intoxicatii cu plumb si alte metale grele;
- boli ale aparatului respirator;
- afectiuni ginecologice;
- boli ale tubului digestiv si glandelor anexe;
- boli de nutritie;
- unele boli ale rinichilor si cailor urinare.

Tratamentul include 4 proceduri (hidroterapie, electroterapie, masaj 20 min si baie de sulf) la recomandarea medicului in urma consultatiei medicale initiale. Consultatia medicalz initiala se face in ziua consecutiva sosirii exceptand sambata si duminica)

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif maxim iar turistul va fi obligat sa achite diferenta.

Parcare privata la proprietate.

Observatii : Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie