Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EUROPE VILLA CORTES

   Playa De Las Americas


Descriere

Hotel de lux deosebit, este situat pe plaja privata, in centrul statiunii Playa de Las Americas din Tenerife, inconjurat de magazine, terase, viata de noapte. Distanta pana la aeroportul Reina Sofia din Sudul insulei este de 17 km. Incepand cu 12.12.2017 pana la 18.12.2017, hotelul va intretine lucrari de imbunatatire a piscinelor. Turistii cazati in aceasta perioada vor primi o camera superioara.

Localizare:

Europe Villa Cortes este situat in statiunea Playa de las Americas. Plaja Las Vistas Beach se afla la 500 m si clubul de golf Las Americas la 2 km. Aeroportul international Reina Sofia se afla la o distanta de 20 km.

Facilitati hotel:

Hotelul dispune de urmatoarele facilitati si servicii: 6 restaurante, 4 baruri, 2 piscine (o piscina mare pentru adulti si o piscina pentru copii), 4 sali de conferinte, sala de fitness, centru-spa.

Facilitati camere:

Camerele puse la dispozitia turistilor au un design cu elemente din cultura mexicana si include facilitati precum: balcon sau terasa, aer conditionat, TV prin satelit, telefon, mini-bar, seif, uscator de par.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.