Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARCELO TIRAN SHARM


Descriere

Situat pe malul marii, avand o plajă de nisip cu corali, lunga de 1100 de metri, la Golful Aqaba. Barcelo Tiran Sharm Resort pune la dispozitie unitati de cazare luxoase, cinci piscine in aer liber si acces gratuit la internet WiFi. Bine 7.9 Booking.com

Localizare

Hotelul se afla in partea de nord a zonei Sharm el Sheikh, in Nabq Bay, pe plaja. Distanta pana la aeroport este de 11 km.  

 

Facilitati hotel

Complexul Barcelo Tiran Sharm ofera trei restaurante care servesc preparate din bucataria locala si internationala, patru baruri, centru spa, sala de fitness, piscine exterioare (una incalzita pe timpul iernii), loc de joaca si club pentru copii, terenuri de sport (volei pe plaja, tenis, fotbal).

Acces internet wireless gratuit in zonele publice.

 

Facilitati camere

Hotelul are 345 de camere, impartite in mai multe categorii, spatioase si decorate in culori deschise, unele cu vedere la mare. Toate camerele sunt echipate cu aer conditionat, telefon, baie cu dus, uscator de par, minibar, televizor, seif si balcon/terasa.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.