Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ALBATROS LAGUNA VISTA BEACH SHARM


Descriere



Localizare:

Este situat pe coasta fermecatoare a parcului national Nabq, in Peninsula Sinai de Sud, in apropiere de plaja. Distanta dintre hotel si Aeroportul International Sharm el Sheikh este de aproximativ 10 km.

Hotelul se face remarcat prin arhitectura sa deosebita, eleganta si serviciile de excelenta si, nu in ultimul rand de confortul spatiilor de cazare.

Facilitati hotel:

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor receptie 24h, lobby, Wi-Fi, 3 restaurante, 1 food court si 7 baruri cu o gama variata de mancaruri si bauturi, magazine, 7 piscine, loc de joaca pentru copii, mini-club, sala fitness, darts, boccia, aerobic, centru Spa, jacuzzi, salon de infrumusetare, spectacole de muzică și dans, terenuri de tenis, sală de biliard, minigolf și un teren de volei pe plajă.

Facilitati camere:

Cu vedere spre mare, piscina, sau gradina, cu un interior modern, decorat în culori calde, camerele sunt dotate cu băi cu uscător pentru păr si articole de toaleta, aer conditionat, Tv/satelit, mini-bar, seif, telefon, balcon/terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie