Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pasa Beach este alcătuit din 2 clădiri. Prima clădire a fost construită în anul 1995 (clădirea B), a două clădire - în anul 1998 (clădirea A), suprafață totală – 9 557 m2, ultima renovare în anul 2013.

Descriere

Pasa Beach este format din 2 corpuri de cladiri cu 6 nivele fiecare, avand o suprafata totala de 9.557 mp. Datorita pozitionarii sale, dar si a serviciilor oferite, hotelul Pasa Beach este unul dintre cele mai bune din categoria sa.

Localizare

Hotel este situat pe malul mării, la 3 km de centrul orașului Marmaris, la 90 km de aeroportul Dalaman

Website

http://www.pasahotels.com 

Facilitati hotel

Hotelul dispune de restaurant principal, 4 baruri, restaurant a la carte (cu rezervare, contra cost), 2 piscine exterioare (1 piscină semiolimpica), tobogan, picina pentru copii, plajă: proprie, nisip/pietriș, baie turcească, saună, sala de fitness, a tenis de masă, darts, Wi-Fi în lobby. Contra cost: masaj, sporturi nautice.

Facilitati camere

Cele 2 tipuri de camere (Standard si Standard Large) sunt repartizate in cele 2 cladiri - Cladirea A (100 camere standard large - vedere partiala la mare, cu un pat dublu si unul single, suprafata 30 mp) si Cladirea B (327 camere standard, cu un pat dublu si unul single, suprafata 27 mp). Toate camerele sunt dotate cu baie cu cada (in Cladirea A), baie cu dus (in Cladirea B), foehn, aer conditionat individual, televizor, telefon, minibar (gratuit la check in - apa plata si minerala), seif (contra cost), pardoseala - parchet laminat (in Cladirea B), mocheta (in Cladirea A), balcon si room service (contra cost). Curatenia in camere se efectueaza zilnic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie