Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Un complex modern, all inclusive, care combină eleganta cu o multitudine de servicii oferite la fața locului. Situat direct pe malul Mării Mediterane, va puteti bucura de frumoasa panorama a golfului. Hotelul se afla la aproximativ 3 km de parcul acvatic Atlantis si de parcul acvatic Aqua Dream și la 60 km de Aeroportul Dalaman.

Descriere:

Labranda Mares Marmaris dispune de o pozitie excelenta, fiind situat in imprejurimea padurilor de pini din Icmeler. Acest cadru permite turistilor sa se bucure atat de plaja, cat si de activitatile in aer liber pe care echipa hotelului le propune. Oaspetii se pot bucura de o varietate de restaurante, baruri si optiuni de divertisment, facilitatile fiind de 5*.

Localizare:

Hotelul se afla la o distanta de 5 km. de centrul orasului, 3 km. fata de magazine, restaurante, zone de amuzament si la 90 km. de aeroportul Dalaman.

Website:

http://kocerclub.com/#contact

Facilitati hotel:

Hotelul de 5* pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele facilitati: 5 restaurante, cafenea, baruri, 2 piscine, lobby, internet, receptie 24 h, parcare, terasa, lift, masaj, centru Spa, sauna, baie turceasca, hamam, centru wellness, curatatorie, sala de conferinte, 2 tobogane, sezlonguri si umbrele la piscina, discoteca, aerobic, sala de fitness, canoe, fotbal, tenis de masa, tratamente de infrumusetare, muzica live, piscina pentru copii, mini club, loc de joaca pentru copii. 

Facilitati camere:

Camerele dispun de: balcon, TV prin satelit, aer conditionat, telefon, frigider, minibar, uscator de par, baie cu dus, seif, halate de baie, room service. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie