Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradise Island (Kaafu Atoll)


Descriere

Paradise Island Resort & Spa oferă vile și bungalouri private pe o insulă idilică din Oceanul Indian. Complexul are o piscină în aer liber, 4 restaurante și un centru spa. Unitățile de cazare au aer condiționat, podea din gresie și terasă privată cu vedere deosebită la ocean. Dotările includ TV prin satelit, seif și frigider. Este disponibil şi un aparat de ceai/cafea. Paradise Island Resort & Spa este la 20 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Malé. Serviciul de transfer obligatoriu pus la dispoziţie de complex este la un cost suplimentar, care va fi plătit la sosire. Complexul oferă un centru de fitness și terenuri de tenis. Sunt disponibile echipamente de scufundări și snorkelling. Complexul are birou de turism. Opţiunile culinare includ restaurantul italian Ristorante al Tramonto, cunoscut la nivel local și internațional, The Lagoon, care oferă o ambianţă liniștită, restaurantul japonez Fukuya Teppanyaki, restaurantul Farumathi specializat în fructe de mare, barul Athiri şi restaurantul principalul Bageecha, care satisface multe cerințe dietetice, oferind inclusiv preparate Jain. Barul Hulhangu și cafeneaua Dhaavani oferă băuturi și mâncăruri nonstop.

Localizare Hotel

Paradise Island Resort & Spa oferă vile și bungalouri private pe o insulă idilică din Oceanul Indian.

 Lankanfinolhu, North Malé Atoll, Maldive 

Paradise Island Resort & Spa este la 20 de minute cu barca cu motor de Aeroportul Internațional Malé. Serviciul de transfer obligatoriu pus la dispoziţie de complex este la un cost suplimentar, care va fi plătit la sosire.

 

Facilitati Hotel

 Complexul are o piscină în aer liber, 4 restaurante și un centru spa.

Complexul oferă un centru de fitness și terenuri de tenis. Sunt disponibile echipamente de scufundări și snorkelling. Complexul are birou de turism.

Opţiunile culinare includ restaurantul italian Ristorante al Tramonto, cunoscut la nivel local și internațional, The Lagoon, care oferă o ambianţă liniștită, restaurantul japonez Fukuya Teppanyaki, restaurantul Farumathi specializat în fructe de mare, barul Athiri şi restaurantul principalul Bageecha, care satisface multe cerințe dietetice, oferind inclusiv preparate Jain. Barul Hulhangu și cafeneaua Dhaavani oferă băuturi și mâncăruri nonstop.

Facilitati Camere

Unitățile de cazare au aer condiționat, podea din gresie și terasă privată cu vedere deosebită la ocean. Dotările includ TV prin satelit, seif și frigider. Este disponibil şi un aparat de ceai/cafea.

 

Beach Villa

Dimensiune 54 m²

Bungalou cu aer condiționat, TV prin satelit, seif și frigider. Se oferă aparat de ceai/cafea.

Water Villa

Dimensiune 77 m²

Oferă terasă la soare şi TV cu ecran plat.

2 Bedroom Family Beach Villa

Dimensiune 54 m²

Această cameră dublă are aer condiţionat, minibar și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Camere persoane cu dizabilitati
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie