Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baglioni Resort Maldives


Descriere

Pierde-te in vastitatea Oceanului Indian si regaseste-te din nou, bucurandu-te de fericire sub un palmier. Aceasta este doar una dintre experientele unice care va asteapta la Baglioni Resort Maldives. Aflata pe insula Maagau din atolul Dhaalu, aceasta statiune reprezinta frumusetea naturii tropicale. Baglioni Resort Maldives a castigat 3 premii la World Luxury Hotel Awards 2021: Global Win pentru „Luxury Ocean View Resort”, „Luxury Island Resort Spa”, iar restaurantul italian Gusto este castigator la categoria „Cea mai buna selectie de vinuri”.

Facilitati camere

Statiunea este formata din 96 de vile frumoase, inconjurate de ape turcoaz, nisip alb catifelat si natura tropicala. Proiectat in fiecare detaliu, complexul permite oaspetilor sa experimenteze un sejur personalizat in inima Oceanului Indian, cu ospitalitatea exclusivista italiana a hotelurilor Baglioni. 
Exista 46 de vile deasupra apei si 50 de vile pe plaja, care au fost stranse pe o insula care poate fi parcursa pe jos in 15 minute, ceea ce inseamna ca intimitatea nu reprezinta o problema . Exteriorul rustic, cu acoperis de stuf, se potriveste bine cu decorul insulei tropicale, iar interioarele cu o combinatie prozaica de lemn pal, pereti albi si stropi ocazional de bleumarin completeaza perfect peisajul. Baile mari sunt pozitionate in spatele vilelor, in stil maldivian, si au chiuvete duble, dusuri si cazi. 

Facilitati hotel

Vile de lux inconjurate de natura tropicala, ape turcoaz si nisipuri albe catifelate. Unitati de cazare create cu atentie tipic italiana la detalii, folosind materiale si tehnici de design pentru o durabilitate optima, profitand in acelasi timp la maximum de cadrul natural si de frumusetea sa atotcuprinzatoare.
De la micul dejun pana la dupa cina, ofera o gama larga de alimente si bauturi pentru a incanta cea mai exclusivista clientela internationala, toate in stilul italian caracteristic al complexului. Un bar si gratar la piscina, trei restaurante superbe servesc mancaruri gourmet si un meniu pentru copii creat special pentru oaspetii mai tineri. Aperitive sofisticate, degustari de vinuri si cine private personalizate completeaza oferta. 
Relaxeaza-te si regenereaza corpul si sufletul datorita ritualurilor luxoase din traditia Maldive. Impartaseste experiente de infrumusetare si wellness cu cei dragi la Baglioni SPA, oaza ta italiana in inima naturii. 
Clubul pentru copii Baglioni Maldives este instalatia statiunii care poate oferi micutului dvs. o experienta de invatare placuta, cu o serie de programe organizate pentru copii intre 3 si 15 ani, care pot include vanatoare de comori, sporturi si jocuri, arta si multe alte aventuri palpitante. 

Localizare

Pentru a ajunge la aceasta bijuterie frumoasa din Oceanul Indian, puteti lua un zbor cu hidroavionul de la Aeroportul International Velaana si aceasta calatorie ar dura aproximativ 45 de minute. Baglioni Resort Maldives este un complex de lux de cinci stele premiat din Maldive si a castigat anterior la categoria „Luxury Ocean View Resort”. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Fitness
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Lux
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători