Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chrissys Paradise (-ex Nicolas Villas)


Descriere

LOCALIZARE
Aceasta proprietate este la 19 minute pe jos fata de plaja. Hotelul de 3 stele Chrissys Paradise beneficiaza de o locatie linistita.
Microbuzul de la Chrissys Paradise le asigura transfer la plaja tuturor oaspetilor. Chrissys Paradise se afla la 18 km vest de orasul Heraklion. Parcarea privata este gratuita.

FACILITATI
Oaspetii mai tineri pot utiliza o piscina pentru copii si un loc de joaca. Printre alte activitati, puteti juca tenis de masa si biliard. Oaspetii vor gasi o sala de computere si un minimarket.

RESTAURANT
vizavi de plaja din Agia Pelagia si ofera un restaurant bufet, un snack bar langa piscina si o piscina cu apa dulce, cu sezlonguri si umbrele.
La restaurantul cu aer conditionat al hotelului se pot lua bufete bogate la micul dejun, pranz si cina. Oaspetii au la dispozitie un bar gratuit la pranz si cina. Barul de la piscina pregateste mancaruri mai usoare.

CAMERE
Toate camerele sunt amenajate placut si dotate cu TV prin satelit si frigider. Exista un seif si aer conditionat. Toate camerele sunt prevazute cu balcon privat, unele cu vedere la mare.
Camera dubla-(21 mp)-Aceasta camera are balcon, TV prin satelit i frigider.
La cerere i la un cost suplimentar sunt disponibile un seif i aer condiionat.
Camera tripla clasica

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.